Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O va părăsi imediat pe CFR Cluj”. Agentul lui Dan Petrescu, declaraţie de ultimă oră în presa din Rusia

”O va părăsi imediat pe CFR Cluj”. Agentul lui Dan Petrescu, declaraţie de ultimă oră în presa din Rusia

CFR Cluj

Comentarii

Nikolay Pârneu, agentul lui Dan Petrescu, a oferit detalii despre situaţia contractului antrenorului cu CFR Cluj.

Dan Petrescu a fost favorit să preia echipa naţională, dar antrenorul în vârstă de 54 de ani a ales să continue la CFR Cluj.

Acum, Nikolay Pârneu, impresarul fostului mare fundaş al lui Chelsea, vorbeşte despre oferta care l-ar face pe Dan Petrescu să plece imediat de la CFR Cluj.

Cum ar putea CFR Cluj să rămână fără Dan Petrescu: ”Va pleca gratis”

Dan Petrescu a fost în negocieri avansate cu FRF, însă Nelu Varga a reuşit să-l convingă să continue la CFR Cluj.

În plus, există şi o clauză de reziliere de 400.000 de euro care îl leagă de campioana României. De altfel, şi acea clauză a fost subiect de discuţie în negocierile cu FRF.

Însă Dan Petrescu ar putea pleca gratis de la CFR Cluj. Nikolay Pârneu, impresarul antrenorului în vârstă de 54 de ani, a vorbit despre oferta care l-ar face pe Dan Petrescu să plece imediat de la CFR Cluj.

Într-un interviu pentru Sport24.ru, Nikolay Pârneu l-a propus din nou pe Dan Petrescu cluburilor din Rusia. De această dată a lăsat din pretenţii şi spune că antrenorul român ar fi dispus să antreneze inclusiv în liga secundă.

Pârneu susţine că marele obiectiv al lui Dan Petrescu este să revină în fotbalul rus şi şi-a trecut în contractul cu CFR o clauză prin care poate pleca gratis dacă primeşte o astfel de ofertă:

”Până în acest moment, nimeni nu ne-a contactat din Rusia. Nu există oferte. Dar, de îndată ce va avea ocazia să conducă un club rus, Dan o va părăsi imediat, gratuit, pe CFR Cluj.

Petrescu vrea să se întoarcă în Rusia, pentru că încă n-a arătat totul ca antrenor aici. El este gata să conducă un club din orice ligă rusă, nu se pune problema echipelor de top.

Îi place să lucreze în Rusia, pentru că aici infrastructura fotbalistică este foarte dezvoltată”, a declarat Nikolay Pârneu pentru Sport24.ru.

În Rusia, Dan Petrescu le-a antrenat până acum pe Kuban Krasnodar (2010-2012 şi 2016) şi pe Dinamo Moscova (2012-2014).

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare