Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dintr-o lovitură la FCSB! După Omrani, încă un fotbalist de la CFR Cluj are cale liberă spre Bucureşti. Transfer pe postul cerut de Gigi Becali

Doi dintr-o lovitură la FCSB! După Omrani, încă un fotbalist de la CFR Cluj are cale liberă spre Bucureşti. Transfer pe postul cerut de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a explicat transferul internaţionalului bulgar Kristian Dimitrov, în vârstă de 24 de ani. Conducătorul din Gruia a anunţat posibila plecare a lui Mike Cestor (29 de ani), al doilea fotbalist despre care au apărut informaţii că se poate transfera la FCSB, împreună cu Billel Omrani (28 de ani).

Billel Omrani, transferat "la pachet" cu Mike Cestor, de la CFR Cluj, la FCSB?

FCSB s-a orientat, în iarnă, spre fotbaliştii din lotul lui Dan Petrescu, care sunt în ultimele şase luni de contract. Ţinta principală a FCSB este atacantul Billel Omrani, care a primit oferta din partea lui Gigi Becali şi le-ar fi dat de înţeles celor de la CFR Cluj ce are de gând să facă. 

Pe lângă vârful francez, la FCSB ar putea face pasul şi apărătorul central Mike Cestor. El nu-şi va prelungi contractul cu echipa din Ardeal, iar recent au apărut informaţii că impresarul său a luat legătura cu Gigi Becali, pentru a-l aduce în curtea rivalei la titlul Ligii 1. 

De altfel, preşedintele campioanei României, Cristi Balaj, a explicat transferul lui Kristian Dimitrov, adus pe postul de fundaş central. 

"Nu s-a plătit suma de transfer şi, în contextul în care am avut jucători în acea poziţie, care nu au dorit să-şi prelungească înţelegerea cu noi, am fost obligaţi să găsim soluţii.  

E un împrumut până în vară cu opţiune din vară. Şi, chiar şi în acea situaţie (n.r. - în care Dimitrov va fi transferat definitiv), contractul e mai mic decât ceea ce aveam la jucătorul care probabil ne va părăsi (n.r. - Cestor)", a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport. 

Tot în centrul apărării a fost transferat şi Yuri, de la Gaz Metan, semn că Dan Petrescu vrea mai multă siguranţă în compartimentul defensiv. 

Mike Cestor, ironizat de Mihai Stoica

Sosit în România în 2018, Mike Cestor a petrecut un an la Astra înaintea venirii la CFR Cluj. Anterior jucase în ligi inferioare din vestul Europei, la echipe precum: Pisa, Leyton Orient, Boeham Wood, Woking sau SAS Epinal. 

CV-ul lui Cestor a fost motivul pentru care MM Stoica a făcut o remarcă în privinţa fundaşului de la CFR Cluj: "Cel puţin din punctul meu de vedere, cum a fost vorba de Cestor, dacă joci la liga a cincea din Anglia, nu ai ce să cauţi la Steaua (n.r. - FCSB). Dar, pentru mine, jucătorii care au şcoala franceză sunt destul de buni pentru a juca în România”, a declarat expertul Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbtransferuri fcsbtransferuri cfr clujbillel omrani fcsbgigi becalimike cestor fcsb cfr clujcristi balajmihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare