Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi jucători au intrat ”în gura” lui Carlo Ancelotti după debutul dificil al lui Real Madrid în La Liga: ”Nu au arătat calitate”

Doi jucători au intrat ”în gura” lui Carlo Ancelotti după debutul dificil al lui Real Madrid în La Liga: ”Nu au arătat calitate”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a câştigat cu emoţii la debutul în noul sezon din La Liga, iar antrenorul Carlo Ancelotti a criticat doi dintre jucătorii pe care i-a trimis din primul minut.

Real Madrid continuă şirul victoriilor, deşi debutul în noul sezon din La Liga a fost unul chinuit.

Campioana Spaniei şi supercampioana Europei s-a văzut condusă încă din startul partidei cu Almeria.

Totuşi, vedetele madrilene au reuşit să întoarcă scorul şi să se impună cu 2-1 la final, prin golurile reuşite de Lucas Vasquez şi Alaba în repriza a doua.

Carlo Ancelotti, nemulţumit de doi jucători: ”Nu au arătat calitate”

Dar la capătul meciului, Carlo Ancelotti nu a fost pe deplin mulţumit. Antrenorul de 63 de ani le-a reproşat tinerilor Tchouameni şi Camavinga că nu s-au ridicat la nivelul cerut de un asemenea club precum Real Madrid.â

Ambii jucători au evoluat din primul minut, dar Camavinga a fost scos la pauză, în timp ce fotbalistul adus în această vară de la AS Monaco pentru aproape o sută de milioane de euro a fost înlocuit în minutul 58.

"Aurelien Tchouameni şi Eduardo Camavinga nu au arătat în meciuri calitatea pe care o dovedesc la antrenamente. E un lucru normal, e dificil să îmbraci tricoul lui Real Madrid", a declarat tehnicianul italian, după victoria la limită din debutul în La Liga.

Afla mai multe despre: ancelottireal madridla liga 

viewscnt
Articole similare