Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Goian, revenire spectaculoasă în Liga 1: "Da, am discutat". Fostul fundaş central a fost dorit de o echipă din Superligă

Dorin Goian, revenire spectaculoasă în Liga 1: "Da, am discutat". Fostul fundaş central a fost dorit de o echipă din Superligă

Fotbal

Comentarii

Dorin Goian a fost unul dintre antrenorii despre care s-a speculat, la începutul lunii, că este favorit să vină pe banca FCSB-ului.

În cele din urmă, Mihai Stoica a infirmat interesul FCSB-ului pentru fostul fundaş central, însă Dorin Goian a dezvăluit că a fost în discuţii avansate cu un club din Superligă.

"Da, a existat un interes din partea unei echipe din Liga 1 pentru mine. Nu pot să dau numele, dar da, a existat o discuţie.

Discuţiile s-au oprit pentru că voiau să vin acum, iar eu nu puteam să las Foresta acum, pentru să suntem într-un moment bun.

Sunt oameni cărora le-am dat un cuvânt, le-am spus că voi rămâne până în vară. Mi-aş dori să antrenez o echipă din Liga 1" , a declarat Dorin Goian la playsport.ro.

Aflat la conducerea echipei Foresta Suceava din vara anului trecut, Dorin Goian are un parcurs excelent în Seria 1 din Liga a III-a. Cu o singură înfrângere suferită în cele 17 meciuri disputate, Forestea Suceava are un avans de opt puncte în fruntea clasamentului şi este mare favorită la promovarea în Liga a II-a.

În vârstă de 42 de ani, Dorin Goian a evoluat la FCSB din 2004 până în 2009, când s-a transferat în Serie A, la Palermo. Alături de gruparea roş-albastră, fostul fundaş central a cucerit două titluri de campion şi o Supercupă a României.

La echipa naţională, Dorin Goian a bifat cinci goluri marcate în 60 de prezenţe, iar în CV-ul său se mai regăsesc echipe importante din Europa, precum Rangers, Spezia sau Asteras.

Afla mai multe despre: dorin goian 

viewscnt
Articole similare