Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorin Rotariu şi Vali Gheorghe "sunt cireaşa de pe tortul" echipei din Superliga care a reuşit surpriza în această etapă! Antrenorul confirmă

Dorin Rotariu şi Vali Gheorghe "sunt cireaşa de pe tortul" echipei din Superliga care a reuşit surpriza în această etapă! Antrenorul confirmă

Superliga

Comentarii

Dorin Rotariu (28 de ani) şi Valentin Gheorghe (26 de ani) sunt aşteptaţi de una dintre echipele cu ambiţii din Superliga, dar care a avut un start de sezon slab. Antrenorul a confirmat discuţiile cu cei doi atacanţi laterali.

Clubul din Superliga care aşteaptă cele mai tari transferuri în această perioadă

Cei doi fotbalişti sunt liberi de contract în acest moment. Dorin Rotariu, după ce a reziliat cu Ludogoreţ, unde n-a avut nicio şansă, în timp ce Vali Gheorghe a renunţat la FCSB, din cauza şanselor puţine de ajuca în partea dreaptă a atacului. 

Astfel, amândoi ar putea ajunge la pachet la UTA, unde Mircea Rednic a vorbit personal cu ei, pentru a-i transfera. 

„Vă spun adevărul, am vorbit personal cu Gheorghe şi i-am zis: <<Când îţi rezolvi situaţia suna-mă tu sau impresarul>>. Nu vreau să intrăm în concurenţă cu alte echipe cu sume. La noi e clar, ce i-am spus eu şi cel îl interesează pe el…Are şansa să joace, asta trebuie să-l intereseze pe el, nu banii. 

Noi i-am dat şansa asta, încă îl aştept. Am fost corect cu el, i-am zis că îl doresc mult. El mi-a spus, în schimb, că are ca prioritate un transfer, i-am zis că am rabdare”, a spus Mircea Rednic, conform Sportarad.ro.

Iar Dorin Rotariu ar putea fi lovitura din lotul UTA-ei, care a învins FCSB pe teren propriu, scor 2-1.

„Românii sunt cireaşa de pe tort. Ştiu ce am vorbit şi cu Dorin, nu uitaţi că el a plecat la Bruges cu ajutorul meu. Şi a avut momente delicate, iar eu am vorbit acolo să mi-l dea împrumut şi a făcut un sezon foarte bun şi asta l-a ajutat. 

El ştie că pot să îl ajut, i-am promis libertate, dacă în iarnă are ofertă poate să plece. Aşadar, şi pe Rotariu îl aştept, e diferenţă mare între el şi alţi jucători”, a adăugat Mircea Rednic. 

În schimb, antrenorul a infirmat interesul lui Gabriel Torje, de asemenea liber de contract. 

De asemenea, după victoria cu FCSB, antrenorul de la UTA a anunţat că e pregătit să se despartă şi de anumiţi jucători care nu i-au fost pe plac. 

„S-a stabilit cu unii jucători care stau pe vârfuri…Vreau români şi sper ca până la Cupă să facem presiuni pe unii jucători care nu s-au acomodat…Trebuie să înţeleagă şi ei”, a încheiat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: vali gheorghedorin rotariumircea rednictransferuri uta 

viewscnt
Articole similare