Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Imaginile noi care lămuresc penalty-ul controversat din UTA - FCSB? Unde îl loveşte mingea pe Pantea

VIDEO | Imaginile noi care lămuresc penalty-ul controversat din UTA - FCSB? Unde îl loveşte mingea pe Pantea

UTA

Comentarii

Centralul George Găman a avut parte de un meci tensionat în UTA - FCSB, dar faza care i-a revoltat pe oaspeţi s-a petrecut în minutul 13, când Stahl a şutat în Pantea, iar după minute bune arbitrul a dictat penalty, cu ajutorul VAR. La o zi distanţă, noi imagini cu momentul din careul lui Târnovanu au apărut.

Imagini de ultim moment au apărut cu penalty-ul controversat din UTA - FCSB

UTA Arad a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi - Alexandru Pantea şi Florinel Coman. Amândoi au văzut al doilea galben. 

Primul cartonaş al fundaşului dreapta s-a acordat la faza controversată a penalty-ului, în urma căreia Gigi Becali a lansat o acuzaţie la adresa fraţilor Kovacs, Istvan şi Szabolcs. De asemenea, finanţatorul FCSB a explicat de ce crede că George Găman a luat decizia greşită. 

„Despre meciul de aseară nu poţi să comentezi decât arbitrajul. Meciul l-a câştigat arbitrul! Nu atinge mâna şi tu zici că e 11 metri. Păi, bă, nu vezi? Dacă mă loveşti cu ceva în piept şi mâna se duce, din instinct! Sau chiar dacă a atins mâna, a atins pieptul şi s-a dus în mână, dacă atinge altă parte a corpului şi se duce în mână, nu e 11 metri, nu?”, a spus Gigi Becali.

Recent, pe un grup al fanilor echipei UTA au apărut noi imagini din momentul comiterii penalty-ului, dintr-un unghi diferit. 

Imaginile noi ar putea aduce o altă perspectivă în privinţa deciziei luate de George Găman, mai ales după ce pe imaginile iniţiale faza a fost greu de judecat. 

VIDEO | Noi imagini din momentul penalty-ului dictat de George Găman, în UTA - FCSB

”Arbitrul trebuie să vadă 100% că este henţ. Eu pot să spun un singur lucru. Nu pot să spun după faza asta că mingea se duce direct în mână.

Eu nu pot să spun după faza asta că e un penalty clar, că mingea s-ar duce direct în mâna lui Pantea”, a spus fostul arbitru, Constantin Zotta, după primele imagini apărute, imediat după UTA - FCSB.  

VIDEO | Ce a văzut George Găman chemat la monitorul VAR

Afla mai multe despre: penalty alexandru panteauta fcsbpenalty uta fcsbgeorge gaman uta fcsb 

viewscnt
Articole similare