You are here:

Răzvan Burleanu a anunţat o modificare importantă pentru Supercupa României din sezonul următor.

Răzvan Burleanu a anunţat o modificare importantă pentru Supercupa României din sezonul următor.

Fotbal intern

Comentarii

Supercupa României se va disputa pe terenul câştigătoarei din Superligă, a declarat Răzvan Burleanu la o conferinţă de presă care a avut loc astăzi.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a făcut astăzi anunţul că în următoarele trei sezoane, Supercupa României se va disputa pe terenul câştigătoarei Superligii din acel sezon.

"Ţinând cont că echipa campioană intră mai devreme în calificarile pentru competiţiile europene intercluburi şi fiindcă ne dorim să susţinem participarea echipelor româneşti in competiţiile europene.

Ţinând cont totodată că Supercupa României reprezintă un trofeu important pentru cluburile noastre şi că ne dorim să maximizăm Supercupa ca un prilej de sărbătoare şi de deschidere a unui nou sezon competiţional.

Am decis astăzi că pentru următoarele trei sezoane Supercupa României să fie organizată pe terenul echipei care va câştiga Superliga, aceeaşi regulă se va aplica din următorul sezon competiţional şi în fotbalul feminin, fotbalul feminin fiind în faţa primei Supercupe." a fost anunţul lui Răzvan Burleanu la o conferinţă de presă care a avut loc astăzi.

Afla mai multe despre: supercupaburleanu 

viewscnt
Articole similare