Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Gigi Becali va fi chemat la audieri". Răzvan Burleanu, prima reacţie după acuzaţia finanţatorului FCSB: "Mă bucur că acum chiar face aceste declaraţii"

"Gigi Becali va fi chemat la audieri". Răzvan Burleanu, prima reacţie după acuzaţia finanţatorului FCSB: "Mă bucur că acum chiar face aceste declaraţii"

FCSB

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a oferit o primă reacţie, după suspiciunea finanţatorului FCSB, Gigi Becali, în privinţa arbitrului Istvan Kovacs. Şeful de la Casa Fotbalului se bucură că a auzit o astfel de declaraţie şi chiar l-a încurajat pe patronul de club să probeze ce a spus.

Prima reacţie a lui Răzvan Burleanu, după acuzaţiile lui Gigi Becali la adresa lui Istvan Kovacs

A doua zi după UTA - FCSB, Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa fraţilor Kovacs, Istvan şi Szabolcs. Ultimul a fost în camera VAR la meciul de la Arad, care s-a lăsat cu multe acuzaţii din partea FCSB la adresa arbitrajului. 

„Ce au cu mine? Că eu mă lupt cu CFR! Ei nu stau la Cluj? Astea sunt informaţiile mele, că Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui „Nelu Mureşan” (n.r. se referă la Iuliu Mureşan sau la Neluţu Varga). Trebuie văzut, integritatea, să vedem cu câţi bani l-a luat! Cât e metrul pătrat, 1800, să vedem cu cât ţi l-a dat ţie? Integritate”, a declarat Gigi Becali, supărat după UTA - FCSB.

În schimb, Răzvan Burleanu a cerut probe, deşi l-a încurajat pe finanţatorul FCSB să continue cu astfel de declaraţii deconspirative, încă de acum câteva luni. 

"Nu am multe detalii, că abia am aflat despre acest subiect. Istvan Kovacs e arbitrul român cel mai apreciat la nivel internaţional. Aşa cum l-am cunoscut e un adevărat profesionist, atât în teren, cât şi în afara terenului. Aceasta e declaraţia pe care o pot face, înainte de a începe o anchetă (n.r. - zâmbeşte). În mod cert, atunci când ai o acuzaţie de acest tip, fie secretarul general al FRF, fie departamentul de integritate se vor sesiza. 

Domnul Becali va fi chemat la audieri, pentru a proba toate aceste declaraţii. Acum câteva luni chiar îl invitam pe domnul Becali să facă declaraţii de acest tip, mă bucur că acum chiar le face (n.r. - zâmbeşte). Ceea ce ne dorim e să le şi poată susţine. Să nu se răzgândească. Ne amintim şi subiectul de betting, că în 24 de ore s-a răzgândit că a pariat, că a câştigat sau a pierdut", a declarat Răzvan Burleanu, la câteva ore după acuzaţiile lui Gigi Becali

Răzvan Burleanu crede în integritatea arbitrilor

"Toate declaraţiile trebuie probate, orice persoană are dreptul să se apere. Toate declaraţiile îndreptate spre arbitri, în zona de integritate, nu le pot considera îndreptăţite. Arbitrii noştri, dincolo de greşelile omeneşti... Cred că aspectul integrităţii lor s-a schimbat extraoardinar de mult, faţă de ce se întâmpla acum 15-20-30 de ani.

Aş fi extrem de dezamăgit ca un arbitru român, în tot contextul reformării fotbalului românesc, în care integritatea e importantă... Arbitrii noştri, în ceea ce priveşe integritatea, sunt la un nivel la care ne dorim. Cei care au probe să vină să le arate. 

Sunt acuzaţii, presiuni, care s-au pus în trecut şi se pun şi acum din partea conducătorilor şi patronilor din fotbal. La finalul zilei trebuie să-i protejăm pe arbitri, că dacă nu suntem mulţumiţi de arbitri trebuie să facem toţi mai mult, să creştem numărul de arbitri", a adăugat Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă. 

Afla mai multe despre: razvan burleanugigi becaligigi becali istvan kovacsuta fcsb 

viewscnt
Articole similare