Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, nemulţumit de arbitrajul de la meciul cu Botoşani. ”Astăzi am aflat altă invenţie”

Dorinel Munteanu, nemulţumit de arbitrajul de la meciul cu Botoşani. ”Astăzi am aflat altă invenţie”

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie în Superligă, după ce a remizat pe terenul lui FC Botoşani, scor 0-0. Gălăţenii nu au reuşit să obţină niciun succes de la revenirea în Liga 1 şi au doar cinci puncte.

La finalul partidei, Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului, s-a declarat mulţumit de jocul colectiv, dar nemulţumit de arbitraj şi de rezultatul obţinut. Deşi gazdele au avut două goluri anulate de arbitrajul video, ”Neamţul” este de părere că echipa sa trebuia să obţină toate cele trei puncte. În opinia lui Dorinel Munteanu, fosta campioană a României este pe drumul cel bun, iar roş-alb-albaştrii vor înregistra cât de curând succesul mult aşteptat.

Dorinel Munteanu, nemulţumit de arbitrajul de la meciul cu Botoşani. ”Astăzi am aflat altă invenţie”

În prima repriză, Oţelul a cerut un penalty, la contactul dintre Pius şi Juri Cisotti. Faza a fost analizată de VAR, dar arbitrul Kovacs nu a sancţionat intervenţia fundaşului nigerian.

”Din nou un egal meritat. Consider că trebuia să transformăm acest egal în victorie, având în vedere ocaziile pe care le-am avut atât în prima, cât şi în a doua repriză. Dacă am fi marcat, altul era rezultatul. Am avut multe faze fixe pe care nu le-am fructificat. Asta este o problemă la noi, pentru că în anii trecut am marcat foarte multe goluri din faze fixe. Vor veni şi victoriile cu siguranţă.  (n.r. Aţi avut emoţii la cele două faze analizate de VAR?) Sigur, ai emoţii, este clar. Eram 100% sigur că vom primi penalty, iar astăzi am aflat altă invenţie. <<Trebuie să fie un atac foarte dur ca să fie penalty>>.  Trebuie să ne acomodăm noilor reguli. Sunt puţin supărat că n-am câştigat.  Ocazii clare nu şi-au creat nici ei.

(n.r. Când va veni şi prima victorie?) În curând. Acest cinci puncte acumulate legate cu o victorie sau două ne vor duce foarte sus. Trebuie să mai aducem jucători. Sunt foarte încrezător.  (n.r. Câţi jucători vă mai doriţi să aduceţi?) 2-3 jucători. Ne trebuie puţină răbdare. Chiar dacă nu sunt mulţumit de rezultat, sunt mulţumit de jocul colectiv.

(n.r. Despre jocul cu FC Voluntari din etapa următoare) Un meci foarte dificil. Este una dinte cele mai incomode echipe din Superligă”, a spus Dorinel Munteanu, după meciul cu FC Botoşani.

VIDEO cu faza la care Oţelul a cerut penalty

Oţelul va primi vizita lui FC Voluntari vineri, pe 25 august, de la 18:30. Partida va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: otelul galaţidorinel munteanufc botoşani 

viewscnt
Articole similare