Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorit la FCSB, Olimpiu Moruţan s-ar putea transfera în Serie A!

Dorit la FCSB, Olimpiu Moruţan s-ar putea transfera în Serie A!

Fotbal

Comentarii

Miercuri, 31 mai, este ultima zi în care Pisa poate activa clauza de transfer definitiv a lui Olimpiu Moruţan (24 de ani), de 5,5 milioane de euro, însă nu va face acest lucru.

Pisa a ratat promovarea în Serie A, iar conducătorii clubului se pregătesc de o reconstrucţie totală.

Primii care vor pleca sunt antrenorul Luca D'Angelo şi directorul sportiv Claudio Chiellini, anunţă presa din Italia.

Moruţan pleacă de la Pisa, dar ar putea rămâne în Italia

De asemenea, şefii au decis să nu-i transfere definitiv pe Olimpiu Moruţan (5,5 milioane de euro, de la Galatasaray) şi Tomas Esteves (6 milioane de euro, de la FC Porto) pentru a face o economie importantă.

  • 11,5 milioane de euro investite în doar doi jucători, pentru Serie B, ar fi putut crea probleme serioase pe termen lung, mai ales dacă echipa nu va reuşi nici în sezonul următor să promoveze.

Cu toate acestea, italienii anunţă că Olimpiu Moruţan are toate şansele de a rămâne în Italia. Nu este dorit în Turcia, la Galatasaray, acolo unde Okan Buruk are alte planuri, aşa că trebuie să-şi caute din nou echipă.

Jurnaliştii din Peninsulă anunţă că sunt şanse reale ca mijlocaşul român să ajungă la Salernitana, formaţie care s-a salvat de la retrogradare în acest sezon de Serie A.

  • Cu o etapă înainte de finalul stagiunii, Salernitana este pe locul 15, cu 42 de puncte.

Italienii nu anunţă condiţiile în care se poate realiza trecerea lui Olimpiu Moruţan la Salernitana, însă nu ar fi exclus să fie vorba despre o propunere asemănătoare celei pe care Pisa a realizat-o, în acest sezon: împrumut cu opţiune de transfer definitiv.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan, conform transfermarkt.de.
  • Moruţan mai are contract cu Galatasaray până în vara lui 2026.

La Pisa, în acest sezon, Olimpiu Moruţan a bifat 35 de jocuri în Serie B, în care a reuşit să marcheze 6 goluri şi să ofere 8 pase decisive.

S-a vorbit, recent, de interesul mai multor formaţii din Europa pentru Olimpiu Moruţan, printre care Trabzonspor şi FCSB. Rămâne de văzut ce decizie va lua fotbalistul, împreună cu impresarii săi.

Afla mai multe despre: morutanpisasalernitana 

viewscnt
Articole similare