Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două legende ale fotbalului, "scut" în jurul lui Istvan Kovacs după atacurile lui Xavi: "E frustrat"

Două legende ale fotbalului, "scut" în jurul lui Istvan Kovacs după atacurile lui Xavi: "E frustrat"
Comentarii

Thierry Henry şi Jamie Carragher l-au apărat pe arbitrul central al partidei dintre FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, Istvan Kovacs, după declaraţiile şi ieşirile antrenorului catalanilor, Xavi Hernandez.

Xavi a răbufnit la finalul partidei şi l-a jignit pe arbitrul central al returului din sferturile de finală ale UEFA Champions League, Istvan Kovacs.

Ibericul nu s-a putut abţine nici la interviul de după meci, acolo unde a declarat că deciziile lui Istvan Kovacs au decis rezultatul final.

Istvan Kovacs are, însă, susţinerea unor nume mari din fotbalul mondial. Thierry Henry şi Jamie Carragher, două legende ale fotbalului englez, cât şi mondial, au sărit în apărarea "centralului" din Carei, după atacurile lui Xavi la adresa românului.

Thierry Henry: "Nu pot să-i înţeleg discursul"

"Trebuie să fiu de acord cu ce spune Xavi? E antrenorul Barcelonei, îşi apără echipa. Nu pot să-i înţeleg discursul, dar înţeleg cât de importantă era calificarea pentru el.

Tot ce pot să spun este legat de jucătorul Barcelonei, Araujo. Xavi susţine că Barcola a simulat, dar cu toţii ştim că Araujo este cel care greşeşte. Trebuia să-l lase pe Barcola să pătrundă şi să spere că portarul va interveni salvator. Astfel, nu se impunea ca arbitrul să ia o asemenea decizie.

Xavi spune că decizia a fost greşită, dar eu cred că au fost prea multe greşeli din partea Barcelonei. Spun asta relaxat, de pe scaun, nu sunt implicat în meci, cum a fost Xavi. Nu sunt în locul lui să trebuiască să explic cum am pierdut o calificare avută în mână", a declarat Thierry Henry, la CBS.

"Xavi e frustrat pentru că dubla părea închisă până la eliminarea lui Araujo, care a schimbat total dinamica partidei.

A vrut să-şi verse această supărare pe central, la finalul meciului. Cred că în câteva zile, după ce se va calma, va conştientiza că greşeala a fost a fundaşului său, nu a arbitrului", a spus Jamie Carragher.

Afla mai multe despre: champions leagueistvan kovacsthierry henryjamie carragherbarcelonapsgxavi 

viewscnt
Articole similare