Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două transferuri dintr-un foc pentru FCSB. Becali are acceptul clubului pentru fotbaliştii doriţi insistent: "Începem să vindem"

Două transferuri dintr-un foc pentru FCSB. Becali are acceptul clubului pentru fotbaliştii doriţi insistent: "Începem să vindem"

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut prima victorie după o pauză de patru etape în Superligă, scor 3-2, în meciul cu FC Argeş şi a urcat pe locul 13 în clasament.

Echipa pregătită de Nicolae Dică a trăit cu emoţii finalul partidei de pe Arena Naţională. Garita a egalat în minutul 79, însă Cordea a marcat şi a adus victoria pentru FCSB.

Jocul prestat de piteşteni a fost unul de mare calitate, iar din iarnă se pot relua discuţiile pentru transferurile a doi dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul lui Andrei Prepeliţă. 

Grigore Turda este accidentat, însă este aşteptat să revină în două luni, în timp ce Alexandru Işfan are în continuare evoluţii apreciate în Superligă. Dacă evoluţiile fundaşilor centrali de la FCSB nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, iar David Miculescu are în continuare meciuri slabe, oficialii vicecampioanei României au început deja să caute alţi fotbalişti pentru perioada de transferuri din iarnă.

Astfel, conform oficialilor lui FC Argeş, Turda şi Işfan ar putea fi principalele ţinte ale lui Gigi Becali în următoarele luni.

"Din iarnă pot pleca şi de la noi câţiva jucători. Işfan şi Turda au avut oferte de la FCSB şi de la Universitatea Craiova. Au fost oferte şi din străinătate. A fost un club din prima ligă din Rusia interesat de Turda. Din păcate, s-a accidentat şi va pierde vreo două-trei luni de zile.

E normal să vindem şi e foarte bine şi pentru club, şi pentru jucători. Nu ne permitem să supravieţuim doar din drepturile TV, banii de la primărie şi sponsori. Va trebuie să începem să vindem" , a declarat preşedintele lui FC Argeş, Jean Vlădoiu, pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare