Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Iancu, prima reacţie după înjumătăţirea suspendării lui Ţicu: ”Pentru un scuipat regulamentul spune între 6 şi 12 etape”

Dragoş Iancu, prima reacţie după înjumătăţirea suspendării lui Ţicu: ”Pentru un scuipat regulamentul spune între 6 şi 12 etape”

Hermannstadt​

Comentarii

Dragoş Iancu (23 de ani) a reacţionat după ce suspendarea lui Valentin Ţicu (23 de ani) a fost redusă de la 16 etape la numai opt runde.

Pedeapsa lui Valentin Ţicu a fost redusă de Comisia de Recurs din cadrul FRF la opt etape, după ce i-a provocat lui Dragoş Iancu o fractură deschisă la meciul cu Hermannstadt, din urmă cu fix două luni, la data de 24 septembrie.

Iniţial, jucătorul de 23 de ani al celor de la Petrolul Ploieşti a fost suspendat 16 etape.

La o zi distanţă de la această decizie, Dragoş Iancu a oferit o reacţie după ce suspendarea celui care l-a accidentat a fost înjumătăţită.

”Mi se pare cam blândă suspendarea”

Mijlocaşul de 21 de ani al lui Hermannstadt consideră că noua pedeaspă a fundaşului stânga petrolist este una ”blândă”.

”Atunci când i-au dat 16 meciuri, am zis că poate e cam mult. Dar acum, cu numai 8, mi se pare cam blândă suspendarea. În condiţiile în care pentru un scuipat, regulamentul spune că iei între 6 şi 12 etape.

Dar, până la urmă, pe mine nu mă încălzea cu nimic dacă îi dădeau nu ştiu câte meciuri de suspendare lui Ţicu. Mi-a mai dat aşa, din când în când, câte un mesaj, să mă întrebe cum sunt.

Pentru mine e un subiect încheiat. Nu-mi doresc decât să fiu bine şi să revin cât mai repede pe teren”, a declarat Dragoş Iancu, conform Gsp.

Până la accidentare, Dragoş Iancu jucase 12 meciuri pentru Hermannstadt, reuşind un gol şi o pasă decisivă, în toate competiţiile.

Atât Petrolul, cât şi Hermannstadt joacă astăzi. Ploieştenii primesc vizita ”lanternei” Botoşani, în timp ce sibienii o întâlnesc pe teren propriu pe Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: dragos iancuvalentin ticuhermannstadtpetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare