Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Nedelcu, "interzis" pe teren cu FCSB: "Vrei să joci în preliminariile Champions League sau vrei în Conference League?" | EXCLUSIV

Dragoş Nedelcu, "interzis" pe teren cu FCSB: "Vrei să joci în preliminariile Champions League sau vrei în Conference League?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Sunt şanse mici ca mijlocaşul împrumutat de FCSB la Farul Constanţa, Dragoş Nedelcu (24 de ani), să joace împotriva echipei de care aparţine în meciul direct.

De ce Dragoş Nedelcu nu va juca pentru Farul împotriva FCSB

Teoretic, Dragoş Nedelcu ar putea fi adversarul FCSB-ului, clubul care l-a împrumutat la Farul Constanţa pentru restul sezonului, după plecarea de la Fortuna Dusseldorf. Dar clauza de 100.000 de euro, în cazul în care mijlocaşul va fi introdus pe teren împotriva echipei lui Toni Petrea, l-ar putea face pe Gică Hagi să-l ţină în afara lotului. 

De altfel, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a explicat că inclusiv jucătorul ar putea fi pus într-o situaţie grea. Oficialul s-a referit la poziţia pe care ar putea termina FCSB la finalul sezonului, dar şi la meciul direct de peste trei etape. 

"Nu neapărat că îţi este frică de exemplu, dar problema e alta. De ce să pui un jucător într-o situaţie atât de delicată? Să presupunem că în antepenultima etapă joacă împotriva noastră, mai are încă două meciuri la Farul, după care devine jucătorul nostru şi noi suntem la luptă să luăm titlu sau să terminăm pe doi.  

Vrei să joci în preliminariile Champions League sau vrei în Conference League? Este o întrebare cât se poate... Eu, dacă aş fi fotbalist, în niciun caz nu aş juca importiva echipei la care peste două săptămâni mă duc, nu aş juca", a declarat expertul Telekom Sport. 

Următorul meci direct dintre FCSB şi Farul are loc în etapa cu numărul 28 din sezonul regular, antepenultima. 

FCSB şi Farul se mai pot întâlni de trei ori până la finalul sezonului, dacă "marinarii" pătrund în play-off. În timp ce clubul finanţat de Gigi Becali ocupă locul secund, Gică Hagi e pe locul al şaselea, ultimul de play-off, cu 35 de puncte, şi cu două meciuri în minus faţă de celelalte echipe. 

Pentru Telekom Sport, Mihai Stoica a dezvăluit cum a ratat Dragoş Nedelcu transferul în Ungaria. Fotbalistul s-a întors după câteva zile în România, fără să ofere o explicaţie concretă în privinţa refuzului. 

Afla mai multe despre: mihai stoicadragos nedelcudragos nedelcu farul constanta 

viewscnt
Articole similare