Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, despre conspiraţia din spatele retrogradării lui Dinamo! "Ei şi-au dorit". A prezis anul în care "câinii" revin în Liga 1 | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, despre conspiraţia din spatele retrogradării lui Dinamo! "Ei şi-au dorit". A prezis anul în care "câinii" revin în Liga 1 | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a comentat retrogradarea echipei Dinamo Bucureşti în Liga 2.

Dumitru Dragomir, despre Dinamo Bucureşti

  • Dinamo a retrogradat, duminică, în Liga 2, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. 

Aşa cum a obişnuit de-a lungul timpului, "Oracolul" a oferit o nouă predicţie. Dumitru Dragomir crede că Dinamo Bucureşti va reveni în Liga 1 abia peste patru ani. În aceeaşi măsură, consideră că echipa alb-roşie are nevoie de un investitor care să asigure calea spre ieşirea din insolvenţă. 

Mai mult, Dumitru Dragomir crede că au existat persoane din interiorul clubului care şi-au dorit ca echipa să nu iasă învingătoare din barajul cu Universitatea Cluj. 

"Domnule, din punctul meu de vedere, Dinamo va putea promova în patru ani. Nu cred că se va desfiinţa echipa, ar fi aiurea să nu găsească pe cineva şi să nu plătească datoriile clubului. Orice s-ar spune, Dinamo e un nume în fotbalul românesc, sportul românesc, un brand.

Părerea mea e că toată lumea din conducere, din echipă, şi-a dorit retrogradarea şi, când spun toată lumea, înseamnă toată lumea. Asta nu este echipă care trebuia să retrogradeze cu jucătorii pe care îi are Dinamo, pentru că are câţiva jucători importanţi. 

Nu este o echipă care trebuia să retrogradeze, dar lucrurile acum sunt jucate, trebuie luat totul de la capăt. Nu am văzut meciul, sunt plecat în străinătate, însă rezultatul acesta de 1-1 spune totul", a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dinamo bucuresti retrogradaredumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare