You are here:

E lovitura finalului de an. Florin Tănase pleacă de la FCSB şi semnează cu o nouă echipă. Sumă uriaşă încasată de Gigi Becali

E lovitura finalului de an. Florin Tănase pleacă de la FCSB şi semnează cu o nouă echipă. Sumă uriaşă încasată de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB speră să întrerupă seria neagră de cinci ani fără trofeu în Liga I, astfel că Gigi Becali e pregătit să investească sume serioase în perioada de transferuri care va începe în această iarnă.

Pentru a nu rata din nou titlul în Liga I, ultimul fiind câştigat în 2015, Gigi Becali vrea să îi pună la dispoziţie lui Bogdan Argeş Vintilă cel mai bun lot din fotbalul românesc. De altfel, de la schimbarea antrenorului, FCSB a arătat o altă faţă. Roş-albaştrii au început să câştige pe bandă rulantă, iar venirea lui Vintilă a a ajutat-o pe vicecampioana României să reintre în cursa pentru lupta la titlu.

Acum, se anunţă transferuri răsunătoare la FCSB, însă Gigi Becali s-ar putea despărţi şi de unul dintre cei mai vechi jucători din lot. Venit în vara lui 2016 la gruparea roş-albastră, Florin Tănase a devenit între timp favoritul patronului de la FCSB şi, totodată, şi căpitanul echipei.

Becali pregăteşte o nouă lovitură. FCSB îl vinde pe Florin Tănase

În vara acestui an, la începutul actualului sezon, s-a discutat intens despre interesul unei echipe puternice din MLS pentru Florin Tănase. Până la urmă, pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali s-au dovedit a fi mult prea ridicate, astfel că americanii s-au retras. Sezonul s-a încheiat în SUA, iar acum următorul va începe în luna martie. Astfel, oficialii echipelor sunt în căutare de jucători pentru a îşi întări loturile.

În aceste condiţii, presa internaţională scrie deja că americanii au reînceput negocierile pentru Florin Tănase. New York Red Bulls a pregătit o ofertă de nerefuzat pentru Gigi Becali şi oferă 7,5 milioane de euro pentru aducerea mijlocaşului de 24 de ani, iar mutarea se va oficializa, cel mai probabil, la începutul lunii ianuarie.

 "Domnul Becali a spus că suma de 5 milioane e prea mică pentru un mine, dar eu nu cred. Este o sumă bună. Nu mă văd plecat, dar nu se ştie niciodată. Eu îmi doresc să câştig un trofeu cu FCSB" , declara Florin Tănase în urmă cu două săptămâni.

  • 2,8 milioane de euro este cota lui Florin Tănase pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare