Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a lămurit situaţia lui Ianis Hagi: ”Este mai bine decât în martie, va fi şi mai bine în septembrie”

Edi Iordănescu a lămurit situaţia lui Ianis Hagi: ”Este mai bine decât în martie, va fi şi mai bine în septembrie”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edi Iordănescu, a lămurit care este situaţia în privinţa mijlocaşului Ianis Hagi, neconvocat la ultima acţiune a primei reprezentative din cauza problemelor medicale.

Ianis Hagi a trecut peste problemele medicale din ultimul an şi jumătate şi a revenit în lotul naţionalei României.

Selecţionerul Edi Iordănescu l-a convocat pe jucătorul lui Rangers pentru ”dubla” cu Kosovo şi Elveţia, iar mijlocaşul în vârstă de 24 de ani abia aşteaptă să îmbrace din nou tricoul echipei naţionale.

Edi Iordănescu îl are la dispoziţie pe Ianis Hagi: ”Este mai bine decât în martie, va fi şi mai bine în septembrie”

În cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei din Kosovo, Edi Iordănescu a vorbit şi despre situaţia lui Ianis Hagi, pe lângă subiectele obişnuite cu privire la meciul în sine.

Selecţionerul României a dezvăluit cum se simte jucătorul legitimat la Rangers după cea mai dificilă perioadă din cariera acestuia.

”Monitorizăm toţi parametrii, eu salut revenirea lui la echipa naţională. Din păcate ne lipsesc nişte jucători. Este un moment în care nu mai este timp de alibiuri, doar de fapte. Ianis a venit foarte bine, cum au venit mulţi jucători.

Ianis a venit cu o dorinţă suplimentară, pentru că i-a lipsit echipa naţională. Cu siguranţă este mai bine decât în martie, va fi şi mai bine în septembrie.

Are susţinere totală din partea noastră, am convingerea că poate să îşi depăşească forma pe care o avea înainte de accidentare”, a declarat Iordănescu Jr., în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Kosovo.

La precendenta acţiune a României, cea din luna martie, necovocarea lui Ianis Hagi a stârnit un val uriaş de reacţii, la vremea respectivă, în fotbalul românesc.

“Sunt mândru că am revenit. Mă simt foarte bine. Mental, fizic sunt pregătit pentru orice situaţie şi să dau sută la sută pentru echipa naţională.

Mi-a fost dor de sentimentul de responsabilitate pe care îl am când mă aflu la lotul naţional, dar mă simt pregătit să dau totul”, afirma şi Ianis, despre revenirea sa în lotul naţionalei.

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani s-a întors la lotul echipei naţionale după o pauză de un an şi 9 luni. Ultima sa prezenţă în tricolor a fost în noiembrie 2021, în meciul Liechtenstein – România 0-2.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescuianis hagi 

viewscnt
Articole similare