Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui Cristi Manea pentru partida cu Kosovo

Edi Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui Cristi Manea pentru partida cu Kosovo

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, a apelat la unul din cei trei jucători lăsaţi înafara lotului pentru meciul cu Israel, după accidentarea lui Cristi Manea.

Echipa naţională a României are un meci de foc marţi seară, acasă, pe Arena Naţională împotriva selecţionatei statului Kosovo.

După egalul din meciul cu Israel, scor 1-1, tricolorii sunt obligaţi să obţină cele trei puncte în partida cu Kosovo.

Edi Iordănescu a introdus în lotul jucătorilor disponibili pentru meciul din etapa a şasea a preliminariilor pentru Euro 2024 un jucător care a lipsit din lot la meciul cu Israel.

Este vorba de Daniel Bîrligea (23 de ani), atacantul celor de la CFR Cluj a rămas înafara lotului, alături de Tudor Băluţă şi Bogdan Racoviţan, pentru partida cu Israel.

Cristi Manea s-a accidentat după meciul cu Israel

După accidentarea coechipierului său, Cristi Manea, în urma partidei cu Israel, Edi Iordănescu a apelat la serviciile atacantului Daniel Bîrligea.

În locul accidentatului Cristi Manea, ar putea intra Andrei Raţiu, noul jucător al celor de la Rayo Vallecano, pentru partida cu Kosovo.

Astfel, variantele pentru poziţia de atacant central pentru meciul cu Kosovo sunt:

Denis Alibec, care a marcat în partida cu Israel, George Puşcaş, introdus în a doua repriză a meciului de sâmbătă şi Daniel Bîrligea, fotbalist care înca nu a apucat să debuteze la naţională.

România se află pe locul doi în grupa I din preliminariile pentru Euro 2024, cu opt puncte. Elveţia se află pe primul loc, cu 11 puncte. În timp ce în spatele nostru, pe locul trei. se află Israel, cu şapte puncte. Adversara noastră din această seară, Kosovo este pe locul patru şi a adunat până acum patru puncte.

Liderul Elveţia întalneşte în această seară, pe teren propriu, echipa naţională a Andorrei, în timp ce vecina noastră de clasament, Israel, are un meci acasă împotriva selecţionatei Belarusului.

Afla mai multe despre: birligeaechipa nationalamanea 

viewscnt
Articole similare