Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu nu uită şi nu iartă. Replică pentru Victor Piţurcă: "Cu tot respectul, s-a hazardat"

Edi Iordănescu nu uită şi nu iartă. Replică pentru Victor Piţurcă: "Cu tot respectul, s-a hazardat"

Fotbal intern

Comentarii

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României.

Victor Piţurcă l-a criticat pe fiul lui Anghel Iordănescu, despre care a spus că a plecat de la FCSB din cauza faptului că ”nu are un psihic foarte puternic”.

Edi Iordănescu i-a oferit replica lui Piţurcă, aducând aminte de plecarea celui din urmă de la Universitatea Craiova.

”Am văzut că şi nea Piţi a spus că trebuie să lucrez la psihic, să fiu mai stabil pe poziţii.
Cu tot respectul pentru dânsul, la experienţa dânsului, cred că s-a hazardat în afirmaţia făcută. Ştie foarte bine că sunt cazuri şi cazuri, situaţii din care nu poţi ieşi. 
Dânsul a stat la Craiova câteva luni şi nu cred că a plecat din cauza psihicului, ci poate pentru că şi-a dat seama de condiţiile de acolo.
Sunt impulsiv, e adevărat, am fost, m-am mai temperat. Orgolios, poate uneori dus la extrem şi în defavoarea echipei mele, dar au fost şi momente parcurse cu brio", a declarat Edi Iordănescu, pentru ProX
 
Edi Iordănescu a fost la conducerea băncii tehncice a celor de la FCSB în perioada 18 august - 14 noiembrie 2021. Locul său a fost luat de Toni Petrea.
 
Victor Piţurcă a fost antrenorul principal al Universităţii Craiova între 1 septembrie 2019 şi 4 ianuarie 2020. Corneliu Papură a fost cel care i-a luat locul tehncianului ajuns la 65 de ani.
 

Ce a spus Victor Piţurcă despre plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB

"Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puţin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede îşi face bagajul şi pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze", a declarat Victor Piţurcă la sport.ro, la începutul anului.
 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbvictor piturca 

viewscnt
Articole similare