Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu pregăteşte un atac nou pentru Andorra: ”O partidă capitală”. Ce modificări urmează să apară în echipa de start a României

Edi Iordănescu pregăteşte un atac nou pentru Andorra: ”O partidă capitală”. Ce modificări urmează să apară în echipa de start a României

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Edi Iordănescu (45 de ani), a prefaţat meciul cu Andorra, unul pentru care pregăteşte modificări importante în zona de atac.

Naţionala României va primi vizita Andorrei, astăzi, 15 octombrie, de la 21:45, în preliminariile EURO 2024.

Iar Edi Iordănescu pregăteşte schimbări importante în echipa de start. 

Spre deosebire de partida precedentă, remiza ”albă” cu Belarus, când a început cu Dennis Man, Denis Alibec şi Denis Drăguş în formula de atac, acum selecţionerul doreşte să înlocuiască jucătorii din flancuri.

Alături de Alibec, care va fi atacantul central, vor mai juca împotriva Andorrei Ianis Hagi în dreapta şi Florinel Coman în stânga.

Prin aceste modificări, Edi Iordănescu speră ca România să găsească mai uşor drumul spre gol.

Edi Iordănescu: ”Înseamnă că suntem pe drumul cel bun”

”Se anunţă o partidă importantă. O partidă capitală în economia clasamentului şi a obiectivului nostru. Ne dorim să fim şi mai exaţi în ceea ce facem, mai inspiraţi şi eficienţi în faţa porţii şi să avem un joc consistent.

Dar cu mai multă calitate la ultimul şut. Trebuie să aducem 3 puncte pentru ca să avem linişte să pregătim dubla finală din luna viitoare.

Am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Israel, am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Belarus. Am văzut multă tristeţe, e datoria mea să ridic moralul.

Dacă a fost şi un lucru pozitiv, pe lângă faptul că atitudinea a fost totală, pentru că au arătat caracter. Din păcate ne-a lipsit golul şi a fost o doză de supărare şi de frustrare.

Un lucru pozitiv este că echipa trăieşte şi suferă. Nu vreau să fac comparaţii, dar în trecut eram relaxaţi şi după înfrângeri, acum echipa şi când produce egaluri trăieşte momentul şi suferă. Înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Edi Iordănescu, conform Antena Sport.

În runda precedentă, România a remizat cu Belarus, scor 0-0, într-o partidă jucată în Ungaria, la Budapesta.

Afla mai multe despre: edi iordanescuromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare