Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e alesul lui Gigi Becali. Antrenorul perfect descoperit de patronul FCSB-ului chiar în România: "Mi-au spus şi jucătorii"

El e alesul lui Gigi Becali. Antrenorul perfect descoperit de patronul FCSB-ului chiar în România: "Mi-au spus şi jucătorii"

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat anul pe locul al treilea în Superligă, iar oficialii roş-albaştrilor au declarat că sunt mulţumiţi de rezultatele obţinute de tandemul de pe banca tehnică Strizu-Pintilii.

Becali a dezvăluit că nu va aduce un nou antrenor la FCSB, însă, în acelaşi timp, patronul roş-albaştrilor a recunoscut că un tehnician ca Dan Petrescu ar fi pe placul său.

"Am spus că e posibil să avem şi o problemă de antrenor. Îmi spun asta şi jucătorii care pleacă de la noi. După ce ajung la alte echipe, jucătorii îmi spun care e diferenţa dintre noi şi ceilalţi. La alte echipe, sunt omorâţi la antrenamente, asta e diferenţa între noi şi Dan Petrescu.

Însă, sincer, CFR Cluj a vândut ceva? Dan Petrescu a adus doar jucători liberi de contract. Dacă Petrescu avea un Coman, era posibil să scoată un mare fotbalist din el. Omrani la fel, juca altceva acolo" , a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare