Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elegant, Mihai Stoica, a dat prima reacţie după ”sărbătoarea de aseară”. Ce loc special ocupă party-ul de pomină al campionilor FCSB: ”Detaşat” | EXCLUSIV

Elegant, Mihai Stoica, a dat prima reacţie după ”sărbătoarea de aseară”. Ce loc special ocupă party-ul de pomină al campionilor FCSB: ”Detaşat” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a luat titlul în Superliga României şi a primit trofeul de campioană, la finalul meciului cu CFR Cluj. A fost mare petrecere în tabăra roş-albaştrilor atât pe Arena Naţională, cât şi în afara ei, iar Mihai Stoica a tras concluziile zilei de pomină a campioanei României.

FCSB a pierdut duelul cu CFR Cluj, scor 0-1, în etapa a noua din play-off-ul Superligii României.

Cu toate că golul din foarfecă al lui Otele ar fi putut umbri sărbătoarea roş-albaştrilor, lucrurile nu au stat chiar aşa.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

FCSB a primit trofeul de campioană. Căpitanul Darius Olaru a fost cel care l-a ridicat. De asemenea, componenţii FCSB-ului şi-au primit şi tricourile şi medaliile de campioni.

La festivitatea de decernare a trofeului, Ilie Năstase a fost invitat special. Petrecerea a continuat în afara stadionului, cu autocarul descoperit, pe străzile din Bucureşti.

Mihai Stoica, profund emoţionat şi fără cuvinte după ziua magică a FCSB-ului, când a primit trofeul de campioană a României: ”Locul 1”

Duminică, la o zi distanţă de la party, Mihai Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport pentru primele reacţii. Acesta a avut o apariţie extrem de elegantă.

Iar când s-a trecut la discuţia cu privire la sărbătoarea titlului, Mihai Stoica a subliniat că a fost cea mai frumoasă seară şi, mai mult, i-a venit să plângă, fiind cuprins de emoţii.

”La mine este al şaselea titlu şi sărbătoarea de aseară e pe primul loc, detaşat. Unele s-au câştigat în ultiam etapă şi nu aveam timp să ne organizăm.

A mai fost, cumva, ceva deosebit în 2006, când s-a câştigat al doilea titlu consecutiv cu Oli. Impresionant a fost că de la Vaslui am fost acompaniaţi de sute de maşini. Iar la Buzău, s-a instalat o scenă şi am salutat buzoienii, care erau peste 10.000 în piaţa din centrul oraşului. A fost cu adevărat impresionant. Dar, aseară, clar locul 1.

A fost ceva indescriptibil. Mărturisesc că îmi era foarte greu să mă concentrez să nu plâng. M-au copleşit emoţiile. Parcă aşa dragoste sufocantă din partea celor care au fost alături de noi nu am simţit niciodată. Au fost ani mulţi fără titlu, dar să vii din străinătate pentru meciul ăsta, când titlul era deja luat, e copleşitor.

Momentelea astea sunt mereu importante. Te uiţi la ceas, mai sunt 40 de minute, ia să vedem, s-au strâns? Te uiţi la Peluza Nord şi vin, sunt compacţi, e altceva, iar apoi te uiţi la tribuna a doua. Acum, stadionul s-a umplut foarte devreme”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Mihai Stoica are, de-a lungul carierei de conducător de club, şase titluri de campion al României cu FCSB: 2005, 2006, 2013, 2014, 2015 şi 2024, dar şi unul cu Unirea Urziceni (2009).

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicafcsb campioanaorange sport 

viewscnt
Articole similare