Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous a vorbit despre interesul lui FC Porto pentru Octavian Popescu. ”Clubul va fi fericit”

Elias Charalambous a vorbit despre interesul lui FC Porto pentru Octavian Popescu. ”Clubul va fi fericit”

Superliga

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului a comentat zvonurile din ultimele zile, potrivit cărora FC Porto ar fi interesată de Octavian Popescu.

Publicaţia lusitană ”Bola Na Rede”, l-a inclus pe Octavian Popescu pe lista potenţialelor achiziţii din vară, alături de alţi jucători talentaţi ai lumii, în special din Portugalia.

”Românul are 20 de ani şi este deja o certitudine în flancul stâng al celor de la FCSB. Acesta este la al treilea sezon la echipă şi este internaţional de seniori

Se remarcă prin calitatea tehnică în regim 1 vs. 1, dar şi la capitolul pase de gol, uneori fiind distribuit drept coordonator de joc. În ciuda faptului că joacă pe stânga, ştie să folosească şi piciorul stâng, chiar dacă este dreptaci. Ceea ce poate deruta apărătorii.

Popescu poate acţiona ca un element care poate dezechilibra apărarea adversă, ceea ce lui Porto i-a lipsit uneori în acest sezon. Jucătorul este format să marcheze şi să ofere pase decisive, dar şi să bată fazele fixe, în special cornerele”, a notat jurnalistul portughez Pedro Filipe Silva.

”Toată ţara ar fi fericită”

În conferinţa de presă premergătoare derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj, Elias Charalambous a recunoscut că nu are ştie nimic despre interesul lui FC Porto pentru Popescu. Cu toate acestea, cipriotul consideră că în cazul în care mijlocaşul roş-albaştrilor ar prinde un transfer în străinătate, toată suflarea fotbalistică din România ar fi fericită.

Eu nu am auzit nimic, nu ştiu dacă zvonurile sunt adevărate. Dar, în acest moment, toată lumea trebuie să fie concentrată pe îndeplinirea obiectivului. Mai avem două săptămâni până la final.
 
În vară, dacă un jucător are şansa de a pleca în străinătate, mai ales la un asemenea club, cu siguranţă toată lumea va fi fericită. Clubul va fi fericit, toată ţara va fi fericită. E foarte plăcut. Jucătorii trebuie să vizeze la mai bine în carieră. Dar în acest moment, jucătorii se gândesc la obiectiv”, a declarat Elias Charalambous.
 

În vârstă de 20 de ani, Octavian Popescu este cotat de Transfermarkt la 4.000.000 de euro.

r

Afla mai multe despre: fcsbportooctavian popescu 

viewscnt
Articole similare