Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, veste uriaşă înainte de derby-ul cu Rapid: ”Da”. Ce a anunţat antrenorul FCSB

Elias Charalambous, veste uriaşă înainte de derby-ul cu Rapid: ”Da”. Ce a anunţat antrenorul FCSB

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalamboous (43 de ani), a vorbit despre posibilitatea ca Vlad Chiricheş (34 de ani) să facă parte din planurile echipei pentru derby-ul cu Rapid.

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB va avea loc sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, în ultima etapă din sezonul regulat, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Charalambous, anunţ mare pentru FCSB înaintea derby-ului cu Rapid

La conferinţa de presă premergătoare duelului, Elias Charalambous a vorbit şi despre Vlad Chiricheş, fundaşul central care a revenit la FCSB la începutul sezonului, după 10 ani petrecuţi în străinătate.

Antrenorul FCSB-ului a precizat că apărătorul român va face parte din lotul echipei pentru acest joc şi sunt şanse să fie chiar să apară în centrul defensivei roş-albastre.

Siyabonga Ngezana, fundaşul central titular, a luat galben în meciul cu Petrolul şi este suspendat pentru derby-ul de pe Arena Naţională.

”Chiri va fi cu noi, săptămâna trecută s-a antrenat cu echipa şi sunt şanse să joace mâine, da”, a declarat Charalambous, înainte de meci.

În clasamentul Superligii, înaintea ultimei etape din sezonul regular, FCSB este lider, cu 64 de puncte, în timp ce Rapid are 52 de puncte şi se clasează pe locul 2.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousvlad chirichesrapid fcsb 

viewscnt
Articole similare