Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Enes Sali, "şerif" la liga a treia! A înscris primul gol de la transferul în America după ce texanii l-au trimis la echipa rezervelor | VIDEO

Enes Sali, "şerif" la liga a treia! A înscris primul gol de la transferul în America după ce texanii l-au trimis la echipa rezervelor | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Enes Sali, jucătorul vândut de Gică Hagi în MLS, la FC Dallas, pentru aproximativ trei milioane de euro, nu are parte de cel mai bun parcurs în campionatul nord-american.

Tânărul fotbalist român, născut în Canada, la Toronto, a prins un transfer important în MLS, în această iarnă. Tânărul în vârstă de 18 de ani, care a debutat pentru naţionala României la vârsta de 15 ani, a ajuns la echipa rezervelor celor de la FC Dallas! 

North Texas SC este numele echipei pentru care joacă, în prezent, Enes Sali. Echipa se află în campionatul MLS Next Pro, competiţie care ţine locul ligii a treia, într-o ţară în care este implementat sistemul de promovare şi retrogradare. Echipele din MLS şi ligiile inferioare nu pot promova în mod convenţional, prin rezultatele obţinutele în diviziile în care activează. MLS Next Pro este o competiţie alcătuită, în mod majoritar, de echipele de rezervă ale formaţiilor din MLS.

Enes Sali a bifat trei prezenţe pentru North Texas SC, grupare care ţine de FC Dallas, formaţia din conferinţa de vest din MLS. Texanii ocupă poziţia a 13-a în clasamentul conferinţei de vest din MLS.

Sali a reuşit să înscrie primul său gol oficial de la transferul în America, într-un meci din MLS Next Pro, pe teren propriu, împotriva formaţiei Tacoma Defiance. Sali a înscris în prima repriză a partidei cu gruparea din Tacoma.

Sali a fost surprins într-o ipostază neaşteptată, la finalul meciului, şi-a pus pe cap pălăria de cowboy şi a sărbătorit victoria alături de colegii săi.

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă, conform transfermarkt.com, a fotbalistului descoperit de Gică Hagi în academia Barcelonei, şi crescut ulterior la Academia Gheorghe Hagi

VIDEO | Enes Sali, noul "şerif" din Texas

 

 

 

Afla mai multe despre: enes salimlsfc dallasnorth texas sc 

viewscnt
Articole similare