Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Enes Sali, titular pentru FC Dallas! Câte minute a bifat fostul jucător al Farului

Enes Sali, titular pentru FC Dallas! Câte minute a bifat fostul jucător al Farului

Stranieri

Comentarii

Enes Sali (17 ani) a fost titular pentru noua sa echipă, FC Dallas, într-un meci amical câştigat de texani cu scorul de 3-1, împotriva celor de la Aalborg.

90 de minute pentru Enes Sali, cu Aalborg

Enes Sali a fost titular pentru FC Dallas, într-un amical împotriva formaţiei din a doua ligă din Danemarca, FC Aalborg. Tânărul internaţional român a jucat 90 de minute în amicalul formaţiei sale, la chiar primul său meci. Texanii s-au impus cu scorul de 3-1, după ce Aalborg a deschis scorul în minutul 14.

Jucătorii formaţiei din MLS au reuşit să întoarcă situaţia în repriza secundă. Sealy a înscris o dublă, iar Farrington a stabilit scorul final, 3-1.

Sali a fost cumpărat de FC Dallas în această iarnă, de la Farul, pentru suma de 2.780.000 de milioane de euro. Românul se va duela în MLS împotriva echipelor din conferinţa de vest, precum LA Galaxy, LA FC, Toronto şi Seattle Sounders.

  • 1.300.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului care a debutat pentru echipa naţională a României la vârsta de 15 ani, conform transfermarkt.com

Sali a debutat pentru FC Dallas într-o victorie cu New Mexico United, o grupare din statul New Mexico, stat învecinat cu Texas. Texanii s-au impus cu scorul de 4-1.

 

Afla mai multe despre: enes salifc dallasfarul 

viewscnt
Articole similare