Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie dificilă pentru un titular de la Manchester United! S-a accidentat grav şi va lipsi timp de două luni de zile

Situaţie dificilă pentru un titular de la Manchester United! S-a accidentat grav şi va lipsi timp de două luni de zile
Comentarii

Fundaşul argentinian al echipei Manchester United, Lisandro Martinez, care a revenit recent după o accidentare, este din nou indisponibil.

Ghinion teribil pentru Lisandro Martinez

Jucătorul de 26 de ani a suferit o accidentare la ligamentele genunchiului în timpul victoriei de duminică cu West Ham (3-0) şi "este de aşteptat să fie indisponibil cel puţin opt săptămâni", a scris clubul din nordul Angliei pe site-ul său.

Internaţionalul argentinian, care a suferit o accidentare la picior în septembrie, a revenit pe teren la mijlocul lunii ianuarie, după o absenţă de patru luni.

Manchester United a revenit în lupta pentru primele patru poziţii din Premier League cu victoria clară împotriva celor de la West Ham, cu scorul de 3-0. Alejandro Garnacho a reuşit dubla pentru echipa sa în timp ce danezul Rasmus Hojlund a înscris pentru a patra oară în acest sezon de Premier League, pentru Manchester United. 

Echipa antrenată de Erik Ten Hag se află pe locul şase cu 38 de puncte, iar în următoarea etapă se deplasează la Birmingham, pe Villa Park, pentru un duel cu Aston Villa.

Afla mai multe despre: manchester unitedlisandro martinezwest hampremier leagueerik ten hag 

viewscnt
Articole similare