Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, pus la zid în studioul Orange Sport, după reacţiile din meciul cu FCSB: "E un simbol în acest fotbal cocoşat şi bolnav. Nu mi se pare normal ce face"

Hagi, pus la zid în studioul Orange Sport, după reacţiile din meciul cu FCSB: "E un simbol în acest fotbal cocoşat şi bolnav. Nu mi se pare normal ce face"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a vorbit despre fazele de arbitraj la capătul partide dintre Farul şi FCSB, încheiată cu scorul de 1-1. În cadrul emisunii Minutul 91, Bogdan Cosmescu l-a contrat pe Hagi şi consideră că acesta ar trebui să fie mai echilibrat în declaraţii.

Farul Constanţa a remizat pe Arena Naţională împotriva liderului campionatului, FCSB, scor 1-1. Partida dintre primele două echipe ale sezonului trecut a fost una plină de faze controversate.

Constănţenii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid, care a fost analizat timp de mai multe minute în camera VAR. În prelungirile partidei, oaspeţii au primit o lovitură de la 11 metri, transformată de căpitanul echipei, Ionuţ Larie.

La finalul meciului, Gică Hagi a vorbit despre fazele de arbitraj care l-au nemulţumit, cât şi despre prestaţia jucătorilor săi. Discursul său de la finalul partidei s-a orientat către greşelile de arbitraj pe care Hagi le consideră inacceptabile. 

"Să ai gol valabil cu al meu în afara careului şi fundaşul lor în careu. Cum poate fi în faţa lui?! Nu pot să-mi explic, se vede la TV. Să-mi anulezi golul! Era clar că a fost penalty, l-a atins şi e penalty. A văzut tot stadionul, toată lumea. La faza cealaltă nu s-a dat nicio reluare cu Louis.

Meritam să marcăm cel puţin două goluri, mergem acasă cu tot ce s-a întâmplat. Fotbalul e greu, nu e uşor. Ce faze am văzut... Dacă ăla e offside, e inacceptabil şi nu voia să dea nici penalty la un penalty clar. E acelaşi gol ca la noi cu Voluntari." a declarat Gică Hagi.

Bogdan Cosmescu, expertul Orange Sport a vorbit despre discursul managerului celor de la Farul Constanţa şi consideră că a exagerat prin toate acuzele spre arbitrajul din meciul de luni seară.

Bogdan Cosmescu: "La Hagi ne raportăm din toate punctele de vedere"

"Nu mi se pare normal să certifici nişte faze. Când sunt venite de la el toată lumea spune, e clar, au fost două penalty-uri, că dacă 'Regele' nu ştie, cine să ştie? Jucătorii vor face în continuare acelaşi lucru. Alea nu pot fi penalty-uri niciodată. N-ar fi normal să fie penalty-uri, nu se pot da. Nu e normal, fotbalul trebuie jucat.

Îşi apără echipa, înţeleg şi asta. El este unul dintre puţinele simboluri care au rămas în fotbalul ăsta cocoşat şi bolnav. La el ne raportăm din toate punctele de vedere, şi ca fotbal, şi ca business, şi ca antrenorat, ca tot ce vrei.

Când tu, ca un simbol al corectitudinii susţii chestiunile astea... nu face bine, în esenţă nu face bine pentru dezvoltarea acestui sport." a declarat Bogdan Cosmescu, la emisiunea Minutul 91.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: farul constantafarulgica hagibogdan cosmescufcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare