Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De aici s-a văzut că e gol". Ionuţ Larie a dat verdictul după faza controversată. Ce a spus căpitanul Farului despre reuşita sa

"De aici s-a văzut că e gol". Ionuţ Larie a dat verdictul după faza controversată. Ce a spus căpitanul Farului despre reuşita sa

Farul Constanța

Comentarii

Ionuţ Larie a marcat unicul gol al Farului în partida cu FCSB de pe Arena Naţională, încheiată cu scorul de 1-1.

Căpitanul "marinarilor" a punctat pentru a şaptea oară în actualul sezon pentru echipa sa şi este golgheterul echipei, în Superliga. Larie a vorbit despre faza golului înscris de Louis Munteanu, anulat ulterior de arbitrii după analiza din camera VAR, pe motiv de ofsaid.

"Plecăm neînvinşi de aici şi sper să continuăm pe acelaşi drum. De pe linia de fund s-a văzut că a fost gol valabil (n.r. faza golului lui Louis Munteanu), dar dacă cei din camera VAR au văzut asta... Cred că e primul penalty la care nu simt nicio presiune. I-am zis lui Louis: 'Să nu te prind că vrei să baţi'!" a spus Ionuţ Larie, la finalul meciului.

Experimentatul fundaş al Farului a vorbit şi despre golul său din prelungiri, din penalty, şi a recunoscut că este pentru prima oară când nu a avut emoţii înainte de executarea unei lovituri de la 11 metri.

Ionuţ Larie: "Sperăm să legăm rezultatele pozitive"

"Îl ştiam pe Târnovanu. Era sa fie el omul meciului. E prima oară când nu am avut nicio emoţie. Mai este mult până la play-off, multe meciuri. Sperăm să legăm rezultatele pozitive.

Un meci contra FCSB-ului e mereu plăcut, te simţi fotbalist, stadionul este unul foarte frumos. (n.r. cadoul din partea lui Gică Hagi) I-am cântat la multi ani, dar ne-a promis că ne va face un cadou de ziua lui dacă nu pierdem", a adăugat Larie.

FCSB este liderul din Superliga şi după remiza cu Farul, echipa antrenată de Elias Charalambous are 51 de puncte după 24 de etape, în timp ce Farul Constanţa vrea să-şi asigure un loc în play-off. Constănţenii sunt pe locul cinci, cu 37 de puncte.

 

Afla mai multe despre: farul constantafcsbionut lariesuperliga 

viewscnt
Articole similare