Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Să se vadă, să se vadă". Gică Hagi, schimbat total după surpriza cu care a fost aşteptat pe Arena Naţională. A uitat de supărarea din FCSB - Farul | EXCLUSIV

VIDEO | "Să se vadă, să se vadă". Gică Hagi, schimbat total după surpriza cu care a fost aşteptat pe Arena Naţională. A uitat de supărarea din FCSB - Farul | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a avut parte de o surpriză la finalul meciului tensionat cu FCSB. După cele 90 de minute de pe Arena Naţională, "Regele" a primit un tort şi a apărut cu o stare de spirit schimbată, în urma acuzaţiilor lansate la adresa arbitrajului.

Surpriza cu care Gică Hagi a fost aşteptat după FCSB - Farul! "Dacă ştiam, îi ziceam lui Mari să nu-mi ia, că duc eu acasă"

Gică Hagi a muncit inclusiv de ziua sa. "Regele" a împlinit 59 de ani, dar luni a fost conectat la partida FCSB - Farul, scor 1-1, care s-a lăsat cu faze controversate de arbitraj din partea centralului Horaţiu Feşnic. 

După cele 90 de minute, Gică Hagi a izbucnit la adresa arbitrajului, s-a supărat că golul lui Louis Munteanu a fost anulat şi că centralul n-a dorit iniţial să acorde penalty pentru "marinari"

La câteva zeci de minute distanţă de la momentele în care s-a enervat, cel care o conduce pe campioana României a avut o stare de spirit diferită. 

Din partea echipei noastre, Corina Marinaş şi Anda Maxim i-au dat un tort lui Gică Hagi, iar "Regele" a fost încântat de surpriza cu care a fost aşteptat pe Arena Naţională. 

"Super! Aşa, să se vadă, să se vadă. Când eram tânăr şi frumos (n.r. - se uită la imaginea cu el în tricoul echipei naţionale). Anii trec, dar ne menţinem. Ne place fotbalul şi îl iubim, mergem înainte. Să fim sănătoşi şi la cât mai mulţi ani. 

Dacă ştiam, îi ziceam lui Mari (n.r. - Marilena Hagi) să nu-mi ia niciun tort, că duc eu tort acasă (n.r. - zâmbeşte). Vă mulţumesc mult de tot, numai bine!", a spus, încântat, Gică Hagi. 

VIDEO | Momentul în care Gică Hagi primeşte tortul în ziua în care a împlinit 59 de ani

Cariera impresionantă a lui Gică Hagi în fotbal

Palmaresul lui Hagi în primul eşalon din România totalizează 223 meciuri şi 141 goluri, trei titluri de campion şi trei Cupe ale României. Gheorghe Hagi a fost de două ori golgheterul României, în sezoanele 1984/1985 şi 1985/1986.

În perioada petrecută în Spania, Hagi a evoluat la Real Madrid (1990-1992, 19 goluri în 64 de meciuri) şi FC Barcelona (1994-1996, 7 goluri în 36 de meciuri). Între Madrid şi Barcelona, Hagi a jucat la echipa Brescia (1992-1994).

În perioada 1996 şi 2001, Hagi a jucat la Galatasaray Istanbul, alături de care a obţinut patru titluri de campion şi două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Hagi a participat la trei ediţii ale Campionarului European (1984, 1996 şi 2000) şi la trei ediţii ale Cupei Mondiale (1990, 1994 şi 1998). La finalul anului 1999, a fost desemnat fotbalistul român al secolului.

Imediat după retragere, Gică Hagi a devenit antrenor al echipei naţionale a României în anul 2001, iar în România a pus bazele academiei care-i poartă numele, a câştigat titlul cu Viitorul Constanţa, în 2017, apoi în 2023 cu Farul Constanţa

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi tortzi de nastere gica hagifcsb farul 

viewscnt
Articole similare