Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a ridicat tonul în faţa reporterilor, după FCSB - Farul! "Toată lumea ţipă. Nu voia nici penalty să dea. Dacă nu fac bine, conducerea mă dă afară"

Gică Hagi a ridicat tonul în faţa reporterilor, după FCSB - Farul! "Toată lumea ţipă. Nu voia nici penalty să dea. Dacă nu fac bine, conducerea mă dă afară"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, a fost iritat de deciziile de arbitraj luate de brigada lui Horaţiu Feşnic, în FCSB - Farul. "Regele" a vorbit şi despre ziua sa de naştere.

Gică Hagi s-a enervat şi în faţa reporterilor şi a acuzat după FCSB - Farul: "Am văzut azi nişte lucruri"

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii. 

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, după ce Louis Munteanu a fost considerat în offside, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalty. 

Lovitura de pedeapsă a fost acordată tot după consultarea VAR, după un duel între Dawa cu Mihai Popescu. 

Gică Hagi s-a arătat deranjat de deciziile de arbitraj şi a tunat la finalul partidei, în faţa reporterilor. 

"Pot fi multe de spus, dar până la urmă putem fi fericiţi că am luat un punct. Am întâlnit un adversar bun califcat în play-off, care nu mai poate pierde nici locul al doilea. Noi am încercat să fim noi, am făcut o primă repriză slabă, am fost previzibili, apoi am revenit în a doua repriză. Important e că am luat un punct şi ce s-a întâmplat a văzut toată lumea. 

Toată lumea ţipă, toată lumea face la televizor. Şi eu am văzut azi nişte lucruri, care cred că sunt... Nu ştiu dacă am văzut bine, dar să-i dai galben lui Louis Munteanu când eu cred că l-a atins ca să nu mai joace etapa urmăatoare... 

Să ai gol valabil cu al meu în afara careului şi fundaşul lor în careu. Cum poate fi în faţa lui?! Nu pot să-mi explic, se vede la TV. Să-mi anulezi golul! Era clar că a fost penalty, l-a atins şi e penalty. A văzut tot stadionul, toată lumea. La faza cealaltă nu s-a dat nicio reluare cu Louis. Le-am zis că asta e fotbalul, fiecare vede în modul lui, dar cred eu că trebuie să muncim, totul e greu, nimic nu e uşor şi sperăm, să avem puterea să ne luptăm cu toţi să rămânem acolo. Nu am ce să trăiesc, îmi puneţi o întrebare... 

Mai mult nu pot comenta, mai mult nu vreau. Ce să comentez?! Stau să vorbesc despre un lucru când am avut realizări în a doua repriză. Pentru prima repriză tac din gură, dar pentru a doua pot să vorbesc. 

Meritam să marcăm cel puţin două goluri, mergem acasă cu tot ce s-a întâmplat. Fotbalul e greu, nu e uşor. Ce faze am văzut... Dacă ăla e offside, e inacceptabil şi nu voia să dea nici penalty la un penalty clar. E acelaşi gol ca la noi cu Voluntari. 

I-am zis: <<Domnule, e penalty, e clar>>. Dacă nu-i ziceam, nici măcar nu se ducea să vadă. Am văzut nişte faze şi galbenul lui Louis, el călcat şi i-a dat galben. Ăla nu e penalty? Toţi ai meu au simulat? Nu stau să acuz, stau şi eu să spun cum zice toată lumea la televizor, fac şi eu la fel. 

FCSB a jucat foarte bine, ştiam că e meci greu, ştiam că joacă de plăcere fotbal şi n-au presiune şi aşteptau să iasă cum vor ei. E bine că am schimbat în a doua repriză şi lucrurile au stat bine. Credeţi că dacă Hagi e pe bancă totul devine aşa uşor şi du-te Gică şi fă-i să alerge. Dar găsim, uşor nu e şi asta e funcţia pe care o am. Dacă nu, conducerea vine şi mă dă afară. Dacă nu fac bine o să vină şi ziua în care o să plec. Eu găsesc soluţii", a declarat Gică Hagi, după cele 90 de minute din FCSB - Farul. 

Gică Hagi a vorbit şi despre momentul special, în ziua în care a împlinit 59 de ani. 

"Acum putem despre ziua mea cât vreţi, aşa v-am spus că la final. Au făcut nişte puncte şi vom vedea, că trebuie să mă scormonesc prin buzunare. Am făcut un program greu şi am luat şapte puncte cu echipe foarte bune. 

Mă duc acasă, nici nu ştiu ce mi-au pregătit. Măcar să am ce să mănânc şi un pahar de vin. Le mulţumesc tuturor, sunt stimat, respectat şi înseamnă că chiar am făcut ceva pentru România", a adăugat Gică Hagi, după FCSB - Farul 1-1, în Superliga.  

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi fcsb farulfcsb farulgica hagi nervos 

viewscnt
Articole similare