Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meciul dintre FCSB şi Farul a stârnit hohote de râs în studioul Orange Sport! Cosmescu: ”Zici că erau bolnavi cu toţii. Nota 3!” | EXCLUSIV

Meciul dintre FCSB şi Farul a stârnit hohote de râs în studioul Orange Sport! Cosmescu: ”Zici că erau bolnavi cu toţii. Nota 3!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Derby-ul dintre FCSB şi Farul nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor pe care le aveau specialiştii înainte de meci, deşi toţi factorii anunţau spectacol.

Bogdan Cosmescu i-a lăsat ”corigenţi” pe jucătorii din FCSB - Farul: ”Doamne fereşte!”

La finalul meciului, Basarab Panduru, Bogdan Cosmescu şi Constantin Zotta, invitaţii emisiunii ”Minutul 91”, au criticat fotbalul prestat de cele două echipe. Cel mai vehement a fost comentatorul Orange Sport, care a evaluat jocul cu nota 3.

Basarab Panduru şi Constantin Zotta au fost mai indulgenţi, cu 5, respectiv 7. Cosmescu a izbucnit în râs când a auzit nota acordată de fostul arbitru, considerând că este exagerat de mare, raportat la ce au oferit cele două echipe pe gazon.

Bogdan Cosmescu: Minunat fotbal! Clasă mare de tot. Vai de capul meu! Ziceai că sunt bolnavi cu toţii. O boală de aia grea. Vorbeam noi, a fost o diagonală, Hagi ar fi dat-o în clăpari. Doamne fereşte! I-aş da nota 3 meciului. Nu poţi să te uiţi la el. Mai apar şi arbitrii, după toate nenorocirile astea.

Costantin Zotta: Eu m-aş duce la un 7, văzând şi celelalte meciuri din campionat. (n.r. Bogdan Cosmescu râde în hohote)

Basarab Panduru: Eu i-aş da un 5, ca să nu se ia nimeni de mine.

  • VIDEO cu discuţia de după meci

Afla mai multe despre: fcsbfarulbogdan cosmescubasarab panduruconstantin zotta 

viewscnt
Articole similare