Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu poţi să-i ceri să fie Olaru". Baba Alhassan, la primul meci din postura de titular la FCSB. Ce impresie a lăsat ghanezul | EXCLUSIV

"Nu poţi să-i ceri să fie Olaru". Baba Alhassan, la primul meci din postura de titular la FCSB. Ce impresie a lăsat ghanezul | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Baba Alhassan a prins primul meci ca titular în tricoul noii sale echipe, FCSB, în remiza liderului din Superliga cu echipa campioană a sezonului trecut, Farul Constanţa, încheiată cu scorul de 1-1.

Ghanezul în vârstă de 24 de ani a debutat pentru FCSB în prima partidă a anului, victoria cu scorul de 4-0 cu UTA Arad, de pe Arena Naţională. Fostul jucător de la FC Hermannstadt a prins 15 minute în victoria echipei sale cu UTA.

Fotbalistul adus în această iarnă de la FC Hermannstadt a fost titularizat în meciul cu Farul, în locul lui Darius Olaru, indisponibil pentru partida împotriva campioanei sezonului trecut.

Prestaţia lui Alhassan a fost analizată în cadrul emisiunii Minutul 91 de către Basarab Panduru, care este mulţumit de jocul arătat, dar consideră că ghanezul nu îl poate înlocui pe Darius Olaru, în schimb are un plus în defensivă faţă de golgheterul campionatului.

(n.r. despre Baba Alhassan) "S-a zbătut acolo, el cred că a avut cea mai mare ocazie, au fost şuturile alea în minutele 10-11, trei la rând. După a fost şutul din minutul 37, nu a lovit mingea bine, s-a dus mingea în corner până la urmă. 

Nu poţi să-i ceri să fie Olaru, are şi el un anumit joc, probabil că este mai bun pe defensivă în momentul în care FCSB-ul este condusă. Sunt la început, şi el şi Phelipe, trebuie lăsaţi puţin." a declarat Basarab Panduru, la emisiunea Minutul 91.

Basarab Panduru despre Eduard Radaslavescu

"L-am văzut pe Radaslavescu, multă lume o să spună că trebuia să dea gol, trebuie să facă. Nu trebuie să facă nimic, nu avea de unde să facă, absolut nimic nu avea. În ultimele nu ştiu câte luni, nu ştiu câte minute are, nu ştiu dacă are 100 de minute jucate." a spus Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: baba alhassanbasarab pandurufcsbfarul 

viewscnt
Articole similare