Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Enrique Iglesias de Superligă”, pe val în Spania. Luptă pentru promovarea în La Liga

”Enrique Iglesias de Superligă”, pe val în Spania. Luptă pentru promovarea în La Liga
Comentarii

Antrenorul spaniol Ruben Albes (38 de ani) stârnit multe polemici în momentul în care a fost instalat ”principal” la FC Hermannstadt, din cauza ţinutei sale inedite.

Ruben Albes, unul dintre antrenorii pe val din La Liga 2

Ruben Albes a bifat 26 de partide la Hermannstadt, în perioada iunie 2020 - ianuarie 2021, apoi şi-a reziliat contractul. După un sezon la Lugo, în La Liga 2, Albes a semnat cu Albacete, în vara lui iulie 2022, iar din acel moment cariera sa a luat-o pe o pantă ascendentă.

După un tur foarte bun, pentru a nu-l pierde, Albacete i-a prelungit contractul lui Ruben Albes, pentru a nu-l pierde. Albes a semnat un nou contract, până în 2025, cu o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

Să semnez cu Albacete a fost cea mai bună decizie din viaţa mea”, a declarat Ruben Albes, la un moment dat.

Presa din Spania îl laudă necontenit pe Ruben Albes, pe care îl consideră un antrenor de mare perspectivă, care în viitorul apropiat va prelua o formaţie cu mai multe pretenţii decât Albacete.

În acest moment, cu Albacete, o echipă modestă din La Liga 2, Ruben Albes a reuşit să o claseze pe locul 6, cu 51 de puncte - ultimul loc care duce în play-off-ul pentru barajul de promovare în La Liga.

"M-am gândit că, fiind aproape de mare, a venit pe la un club de acolo. Parcă l-am văzut pe Enrique Iglesias în videoclipul <Bailando>, desfăcut la cămaşă aşa. O imagine incredibilă, nu am mai văzut aşa ceva.

M-am uitat la Premier League, la nemţi, italieni, dar n-am văzut niciodată un antrenor desfăcut la cămaşă până la buric. Eu cred că nu înţelege ce se întâmplă cu fotbalul românesc, cred că a venit în vizită pe aici. Măcar Miriuţă era de-al nostru, era neaoş”, a declarat Valeriu Răchită, în urmă cu mai bine de doi ani.

Afla mai multe despre: ruben albesalbacetela liga 2 

viewscnt
Articole similare