Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Era foarte iubit”. Costel Lazăr, detalii despre scandalul în care este implicat Gabi Tamaş: ”Stiţi cum e omul după ce bea un pahar”

”Era foarte iubit”. Costel Lazăr, detalii despre scandalul în care este implicat Gabi Tamaş: ”Stiţi cum e omul după ce bea un pahar”

Petrolul

Comentarii

Costel Lazăr, preşedintele celor de la Petrolul Ploieşti, a comentat pe marginea scandalului izbucnit în ultimele zile care îl are în prim plan pe Gabi Tamaş (38 de ani). Cubul prahovean i-a reziliat acestuia contractul, despărţirea nefiind una însoţită de cei mai amicali termeni.

Gabi Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti. La scurt timp, a apărut o înregistrare în care veteranul de aproape 39 de ani are un limbaj suburban la adresa clubului şi îi înjură pe suporterii ”lupilor galbeni”.

Costel Lazăr, detalii despre scandalul în care este implicat Gabi Tamaş

Preşedintele Petrolului a afirmat că rezilierea este una amiabilă, fără vreo pretenţie financiară din partea lui Tamaş.

“Nu pot să-mi dau seama nici eu, ar trebui să-l întrebaţi pe el, că e cel mai în măsură să răspundă. Am avut o discuţie amicală ieri, între patru ochi, am înţeles că are o apăsare, nu mai simte plăcerea să vină să joace şi că e mai bine să ne despărţim.

Atunci când nu aveam bani, cu datorie, am înţeles-o. Dar acum, când suntem cu banii la zi? Nu ştiu ce aşteptări avea el, să avem vreo zece milioane în cont probabil, nu ştiu.

Nu i-a reproşat nimeni, nici dintre suporteri, din contră, era foarte iubit. Nu ştiu de unde a pornit această supărare sau cine l-a provocat, pentru că am aflat şi eu de înregistrare.

Cred că vine in partea celor cu care a petrecut în seara respectiva, unul dintre prietenii lui, între ghilimele, pur şi simplu am rămas uimit de cele ce s-au întâmplat.

Nu ne aşteptam, pentru noi era un jucător de bază cu care plecasem la drum şi am pus mare preţ pe prezenţa lui. Dar dacă nu se mai poate, ce să facem?

Părerea mea e că nu e premeditat, nu era momentul, el nu se poate transfera la niciun club până în ianuarie.

Sunt 99% convins că nu ar fi procedat aşa în situaţia în care ar fi avut o discuţie cu alt club. Astăzi îl aştept să semnăm rezilierea, e o despărţire amiabilă, fără pretenţii financiare.

Stiţi cum e omul după ce bea un pahar, se mai supără, se mai enervează, depinde şi cum îl bei, dacă ai dispoziţie sau te agiţi mai mult. Sincer îmi pare rău că pentru Gabi eu am dat primul telefon să-l aducem, era un jucător pe care contam”, a declarat Costel Lazăr, conform Sport Total FM.

Sosit în vară de la FC Voluntari, Gabi Tamaş a jucat la Petrolul Ploieşti 14 meciuri, reuşind două goluri şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: petrolultamas 

viewscnt
Articole similare