Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Era frumos să fie chemat în seara asta la VAR”. Cea mai controversată fază de arbitraj din Farul - CFR, analizată | EXCLUSIV

”Era frumos să fie chemat în seara asta la VAR”. Cea mai controversată fază de arbitraj din Farul - CFR, analizată | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Duelul dintre Farul Constanţa şi CFR Cluj a oferit o nouă confruntare între Gică Hagi (59 de ani) şi Adi Mutu (45 de ani), dar nici în urma acestui meci fostul mare atacant nu a reuşit să-l învingă pe ”Rege”.

Farul Constanţa şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 29=a din Superliga României.

În partida ce a avut loc la Ovidiu, în minutul 12, Bîrligea a trimis cu capul, pe poartă, dar direct în braţele lui Buzbuchi. 

În minutul, 23 Rivaldinho şi Louis Munteanu, aflaţi în faţa porţii, nu au reuşit să şuteze şi Răzvan Sava a rezolvat faza. 

Gazdele au deschis scorul în minutul 65, când Ronaldo Deaconu a înscris după o deviere a lui Louis Munteanu. Clujenii au egalat în minutul 83, cu un şut superb al lui Ajeti.

Primele impresii după golul marcat de Farul contra CFR-ului. Ce au cerut elevii lui Adi Mutu

Dar nu au lipsit fazele controversate de arbitraj. Cea mai mare dintre ele a fost cea de la golul marcat de Farul. Înainte ca Deaconu să introducă mingea în poartă, CFR a solicitat un fault la o intervenţie a lui Popescu asupra lui Fică.

Arbitrul central George Găman nu a considerat că ar fi ceva neregulamentar şi a lăsat jocul să meargă, pentru ca la câteva momente distanţă Farul să deschidă scorul.

”Văd că dă în minge prima dată, dupa care Fică e deja cazut, vine după şi apărătoarea. Cred că e deja în cădere. Nu cred că e în cadere din acea lovitură”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Ovidiu Herea a fost şi el prezent în studio şi s-a exprimat şi el cu privire la faza de joc respectivă.

”Şi mie mi se pare la fel. Era frumos să fie chemat în seara asta la VAR să vedem ce decizie ar fi luat”, a completat Herea.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 50 de puncte, în timp ce Farul este pe loc de play-off, al 5-lea, având 42 de puncte, dar aşteaptă ultima etapă pentru a fi sigură de prezenţa între primele şase echipe ale Superligii.

Afla mai multe despre: farul cfrfarulcfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare