Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erling Haaland, detronat! Maşina de goluri a lui Manchester City nu mai este cel mai valoros jucător din lume. Cine l-a deposedat de locul 1

Erling Haaland, detronat! Maşina de goluri a lui Manchester City nu mai este cel mai valoros jucător din lume. Cine l-a deposedat de locul 1

Cupa Mondială

Comentarii

Erling Haaland (22 de ani) nu mai este cel mai valoros jucător din lume. Până acum, el ocupa primul loc în această ierarhie, dar a fost detronat după ultima actualizare a cotelor fotbaliştilor, ca urmare a încheierii Campionatului Mondial din Qatar.

Haaland, detronat! Maşina de goluri a lui Manchester City nu mai este cel mai valoros jucător din lume

Erling Haaland a ajuns pe locul doi în clasamentul celor mai valoroşi fotbalişti din lume, un clasament publicat de site-ul de specialitate, transfermarckt.com.

Atacantul fabulos al lui Manchester City este cotat în continuare la 160 de milioane de euro, dar Kylian Mbappe i-a luat faţa în această ierarhie.

Ca urmare a evoluţiilior de la Campionatul Mondial, superstarul francez a ajuns la o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro, cu o creştere de 20 de milioane de euro faţă de precedenta actualizare.

La turneul din Qatar, Franţa a pierdut dramatic finala epică cu Argentina, la loviturile de departajare, dar Mbappe s-a consolat cu trofeul Gheata de Aur, fiind autorul a opt goluri.

În total, atacantul francez a marcat 12 goluri la cele două turnee finale de Campionat Mondial la care a participat (2018 şi 2022).

Erling Haaland nu a participat cu naţionala Norvegiei la Mondialul din Qatar, dar la reluarea sezonului competiţional, a marcat imediat pentru echipa sa de club, Manchester City.

Al treilea cel mai valoros jucător din lume la ora actuală este brazilianul Vinicius, de la Real Madrid - 120 milioane de euro, cota sa nefiind schimbată.

Top 10 cei mai valoroşi jucători din lume:

  • 1. Kylian Mbappe (PSG, Franţa) – 180 de milioane de euro
  • 2. Erling Haaland (Manchester City, Norvegia) – 170 de milioane de euro
  • 3. Vinicius Junior (Real Madrid, Brazilia) – 120 de milioane de euro
  • 4. Jude Bellingham (Borussia Dortmund, Anglia) – 110 milioane de euro
  • 5. Phil Foden (Manchester City, Anglia) – 110 milioane de euro
  • 6. Pedri (Barcelona, Spania) – 100 de milioane de euro
  • 7. Jamal Musiala (Bayern, Germania) – 100 de milioane de euro
  • 8. Bukayo Saka (Arsenal, Anglia) – 100 de milioane de euro
  • 9. Federico Valverde (Real Madrid, Uruguay) – 100 de milioane de euro
  • 10. Gavi (Barcelona, Spania) – 90 de milioane de euro

Afla mai multe despre: haalandmbappecm 2022 

viewscnt
Articole similare