Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este o prostie!” Expertul Orange Sport, uluit de tehnicianul fără licenţă din Superligă. ”În trei ani devii arhitect. Ca să te faci antrenor îţi trebuie cinci?” | EXCLUSIV

”Este o prostie!” Expertul Orange Sport, uluit de tehnicianul fără licenţă din Superligă. ”În trei ani devii arhitect. Ca să te faci antrenor îţi trebuie cinci?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Bogdan Cosmescu, expertul Orange Sport, l-a criticat în termeni duri pe Marius Croitoru.

Croitoru o va antrena din sezonul următor pe FC Botoşani, echipă pe care a pregătit-o trei ani, din 2019 până în 2022. În campionatul ce abia s-a încheiat, Marius Croitoru le-a pregătit pe FC U Craiova şi pe FC Argeş, dar rezultatele pe care le-a înregistrat pe banca ”vulturilor” au fost catastrofale. ( o victorie, patru egaluri şi cinci înfrângeri).

”Este o prostie!” Expertul Orange Sport, uluit de tehnicianul fără licenţă din Superligă. ”În trei ani devii arhitect. Ca să te faci antrenor îţi trebuie cinci?”

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Report”, Bogdan Cosmescu a rămas stupefiat de faptul că, Marius Croitoru nu a reuşit încă să obţină licenţa UEFA PRO, act ce este echivalentul celui mai înalt curs pentru un antrenor profesionist. Croitoru a debutat ca antrenor pe prima scenă a fotbalului din România în anul 2019, fiind cel mai tânăr tehnician din Superligă la acea vreme.

Cosmescu: ”Croitoru nu ş-a mai luat licenţa aia PRO sau nu vrea să şi-o ia? Au trecut ani de zile.” 

MM Stoica. Cred că e cursant la A.

Cosmescu: La A abia? E antrenor de cinci ani. Doamne maica domnului! Este al cincilea an de când este antrenor.

Dan Udrea: Plus că este următoarea problemă la Croitoru, nu i se echivalează carnetul pe care el l-a obţinut în Republica Moldova.

Cosmescu: Medicina durează şase ani, toate celelalte facultăţi durează trei ani. Ca să devii antrenor îţi ia cinci? Îmi vine să plec. În trei ani devii arhitect. Cum să dureze atât? Este o prostie. În trei ani ieşi devii arhitect, inginer, mai puţin doctor, dar doctorul salvează oameni.

”Este un antrenor de province. Are nevoie de înjurături din minutul 1 până în minutul 90”

”Dacă aş fi rămas acolo (n.r. în conducerea lui FC Argeş), niciodată echpa nu ar fi ajuns în situaţia asta.  Chiar îmi pare rău că am plecat, că-l dădeam mai repede pe Croitoru afară. Pentru mine nu există să-mi spună cineva că acest Croitoru este antrenor. Este un antrenor de provincie, care înjură până în minutul 90.

Nu vreau să văd eu, dacă aş mai conduce un club, un asemenea antrenor în prima ligă, să comande, să antreneze”, a spus Ion Vlădoiu la ”Sport Report”, după manşa tur a barajului dintre Dinamo şi FC Argeş.

 

Afla mai multe despre: marius croitorufc argeşfc botolani 

viewscnt
Articole similare