Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | U Cluj, transfer pe banca tehnică. Al patrulea antrenor din ultimul an

OFICIAL | U Cluj, transfer pe banca tehnică. Al patrulea antrenor din ultimul an

Fotbal intern

Comentarii

U Cluj nu rămâme nici ea fără antrenor pentru stagiunea următoare şi a adus tot unul din Superligă, pe Toni Petrea (48 de ani), recent retrogradat cu Chindia.

U Cluj are şi ea antrenor. Finalista Cupei României a anunţat, în mod oficial, că a ajuns la un comun cu Toni Petrea, care a antrenat-o ultima dată pe Chindia Târgovişte.

La cârma formaţiei dâmboviţene, a terminat sezonul trecut pe locul 15 în Superligă, ceea ce a dus la retrogradarea directă în Liga 2.

Toni Petrea vine la U Cluj să-l înlocuiască pe Ioan Ovidiu Sabău, care a renunţat la postul său după finala Cupei României pierdută la penalty-uri cu Sepsi.

”Anton Petrea este începând de astăzi noul antrenor al FC Universitatea Cluj.

Cu o Cupa României în palmares ca antrenor principal la FCSB, Anton Petrea (48 de ani) a mai pregătit Chindia Târgovişte în sezonul recent încheiat, dar are şi o vastă experienţă ca antrenor secund la echipe precum la FCSB, Litex Lovech (Bulgaria), Al Hilal (Arabia Saudită), Al Wahda (Arabia Saudită), Al Wasl (Arabia Saudită) sau Concordia Chiajna”, a fost anunţul clujenilor pe Facebook.

Astfel, Toni Petrea devine al patrulea antrenor al lui U Cluj din ultimul an calendaristic. 

La începutul sezonului trecut, echipa era condusă de Erik Lincar, demis pe 24 august 2022, i-a urmat Eugen Neagoe (25 august - 31 decembrie 2022), care i-a lăsat locul lui Ioan Ovidiu Sabău (1 ianuarie - 30 mai 2023), iar acum e rândul lui Petrea.

Afla mai multe despre: u clujoficialtoni petrea 

viewscnt
Articole similare