Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Antrenor nou la Sepsi. Cine vine la Sfântu Gheorghe după perioada de succes a lui Bergodi

OFICIAL | Antrenor nou la Sepsi. Cine vine la Sfântu Gheorghe după perioada de succes a lui Bergodi
Comentarii

Sepsi are antrenor. Anunţul oficial a fost făcut în urmă cu puţin timp în mediul online de formaţia din Sfântu Gheorghe.

OFICIAL | Antrenor nou la Sepsi. Cine vine la Sfântu Gheorghe după perioada de succes a lui Bergodi

Sepsi a anunţat, în mod oficial, noul antrenor. Astfel, după plecarea lui Cristiano Bergodi, gruparea din Sfântu Gheorghe a fost preluată de Liviu Ciobotariu.

Acesta merge la Sepsi după doi ani petrecuţi la FC Voluntari. Contractul său cu deţinătoarea Cupei este valabil un an, cu opţiune pe încă unul.

"Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord cu Liviu Ciobotariu pentru postul de antrenor principal. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a semnat o înţelegere pe un an cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Ca antrenor principal, Liviu Ciobotariu a mai coordonat echipe precum FC Voluntari, FC Hermannstadt, FC Botoşani, ASA Târgu Mureş sau FC Vaslui, dar şi Al-Tai şi Al-Faisalyy, în Arabia Saudită. De asemenea, între 2019 şi 2020, a fost selecţionerul reprezentativei de fotbal a Libanului.

Îi urăm bun venit şi mult succes noului antrenor al Sepsi OSK, Liviu Ciobotariu!", a fost anunţul postat pe Facebook de Sepsi.

De asemenea, formaţia covăsneană a informat şi cu privire la componenţa staff-ului tehnic cu care va colabora Liviu Ciobotariu.

”Staff-ul tehnic al echipei Sepsi OSK a fost completat cu antrenorul secund Adrian Iordache, cu preparatorul fizic Lucian Păun şi cu analistul video Cătălin Munteanu. Le urăm bun venit şi succes noilor antrenori al Sepsi OSK!”, au adăugat covăsnenii.

Finanţatorul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a precizat ce obiectiv va avea Ciobotariu la noua sa echipă.

"Obiectivul e să intrăm în play-off. După aia, să vedem cum intrăm şi putem vorbi despre obiective mai îndrăzneţe. Până acum, au plecat Dimitrov, Papa, Tudorie şi Anass Achahbar. Deocamdată, am adus doi jucători tineri U21", a declarat Dioszegi.

Sepsi a câştigat Cupa României în sezonul recent încheiat, iar în stagiunea viitoare va participa în preliminariile Conference League.

Cristiano Bergodi a fost antrenorul covăsnenilor din octombrie 2021 până la finalul acestui sezon.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariucristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare