Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borja Valle se întoarce în România. Vine să lupte pentru titlu

Borja Valle se întoarce în România. Vine să lupte pentru titlu

Fotbal intern

Comentarii

Borja Valle (30 de ani) se întoarce în România, dar nu la Dinamo, ci la una dintre rivalele ”câinilor” şi va lupta pentru titlu.

În septembrie 2020, Dinamo reuşea un transfer incredibil după ce îl convingea pe Borja Valle să semneze cu formaţia ”câinilor roşii”.

Un nume cunoscut la acea vreme în La Liga, Borja Valle ajungea la Dinamo pe filiera spaniolă a conducătorilor de atunci ai grupării bucureştene.

Însă, adus cu mult fast şi pe un salariu uriaş pentru nivelul fotbalului din România, jucătorul iberic nu a stat foarte mult timp la ”câini” şi a plecat după numai patru luni.

Iar acum, la aproape trei ani distanţă, Borja Valle este pe cale să revină în România, dar nu la Dinamo, club care tocmai a revenit în elita fotbalului românesc.

De această dată, spaniolul este dorit de Rapid, club cu care deja ar fi ajuns la un acord şi ar urma să semneze contractul în perioada imediat următoare, notează Gsp.

Adi Mutu ar urma să-l aibă la dispoziţia sa pe Borja Valle la finalul lunii iunie, după ce acesta îşi va rezolva situaţia contractuală cu actuala sa echipă, Cartagena, din liga a doua spaniolă, cu care a semnat în vara anului trecut.

Dacă se va confirma transferul său, Borja Valle ar fi cea de-a patra achiziţie făcută de Rapid în această vară după Omar El Sawy, Răzvan Oaidă şi Christopher Braun.

În scurta perioadă petrecută la Dinamo, Borja Valle a avut un randament extrem de bum. A reuşit cinci goluri şi o pasă decisivă în zece meciuri jucate. Unul dintre goluri a fost cel marcat în meciul cu FC Botoşani, de la mijlocul terenului.

Însă, neplătit de mai multe luni de conducerea iberică a ”câinilor” din vremea respectivă, acesta a depus memoriu şi a plecat liber de contract.

Afla mai multe despre: dinamorapidborja valle 

viewscnt
Articole similare