Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer în Superligă între două rivale la titlu. Jucătorul vrea să ia campionatul după ce l-a ratat în acest sezon

OFICIAL | Transfer în Superligă între două rivale la titlu. Jucătorul vrea să ia campionatul după ce l-a ratat în acest sezon

Fotbal intern

Comentarii

Un transfer de top a fost anunţat în cursul acestei dimineţi în Superligă. Un jucător de la CFR Cluj s-a alăturat celor de la Rapid Bucureşti.

OFICIAL | Transfer de titlu în Superligă. Jucătorul a lăsat echipa cu care a ratat campionatul şi a semnat cu rivalii

Perioada de transferuri din Superligă a început deja, iar echipele îşi conturează loturile în vederea sezonului competiţional ce urmează.

Aşa se întâmplă şi în cazul celor de la CFR Cluj şi Rapid, formaţii care au anunţat ambele mutarea unui jucător de la cei dintâi la cei din urmă.

După ce a oficializat despărţirea de antrenorul Dan Petrescu, formaţia din Gruia a anunţat şi plecarea lui Christopher Braun, după numai un sezon petrecut în tricoul ardelenilor.

”Mulţumim, Christopher Braun! 

Cluburile CFR 1907 Cluj şi Rapid Bucureşti au ajuns la un acord privind transferul fundaşului Christopher Braun!

Îi mulţumim pentru munca depusă în tricoul echipei noastre de-a lungul acestui sezon şi îi dorim multă baftă în carieră!”, au scris cei de la CFR Cluj.

Fundaşul dreapta în vârstă de 31 de ani a fost anunţat imediat că a ajuns la Rapid, care a rezolvat astfel cel de-al treilea transfer al verii.

”Christopher Braun este noul jucător al Rapidului, acesta semnând un contract valabil până în 2025.

În sezonul trecut, fundaşul german a jucat 44 de meciuri pentru CFR Cluj”, au informat reprezentanţii clubului giuleştean.

Rapid va fi a treia echipă din România pentru Braun, care a mai jucat la Botoşani (2020-2022) şi CFR Cluj (2022-2023).

Afla mai multe despre: cfr clujrapidchristopher braunsuperliga 

viewscnt
Articole similare