Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un membru al ”Generaţiei de Aur” îl face praf pe Marius Croitoru. ”Este un antrenor de provincie. Are nevoie de înjurături din minutul 1 până în minutul 90” | EXCLUSIV

Un membru al ”Generaţiei de Aur” îl face praf pe Marius Croitoru. ”Este un antrenor de provincie. Are nevoie de înjurături din minutul 1 până în minutul 90” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Jean Vlădoiu l-a desfiinţat pe Marius Croitoru, antrenorul pe seama căruia a pus rezultatele slabe ale lui FC Argeş din acest sezon competiţional.

Vlădoiu a ocupat funcţia de manager sportiv al clubului din Trivale timp de doi ani, până în luna decembrie a anului trecut.

”Este un antrenor de provincie. Are nevoie de înjurături din minutul 1 până în minutul 90” 

”Dacă aş fi rămas acolo (n.r. în conducerea lui FC Argeş), niciodată echpa nu ar fi ajuns în situaţia asta.  Chiar îmi pare rău că am plecat, că-l dădeam mai repede pe Croitoru afară. Pentru mine nu există să-mi spună cineva că acest Croitoru este antrenor. Este un antrenor de provincie, care înjură până în minutul 90.

Nu vreau să văd eu, dacă aş mai conduce un club, un asemenea antrenor în prima ligă, să comande, să antreneze”, a spus Ion Vlădoiu la ”Sport Report”, emisiune de pe Orange Sport.

FC Argeş este aproape retrogradată în Liga 2. Echipa la care Nicolae Dobrin a scris istorie trebuie să întoarcă rezultatul dezastruos din turul barajului de menţinere/promovare cu Dinamo, scor 1-6. Partida retur dintre FC Argeş şi Dinamo este programată sâmbătă, 3 iunie de la 21:00 şi va putea fi urmărită pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: marius croitorufc argeşjean vlădoiu 

viewscnt
Articole similare