Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi are antrenor după Bergodi. Anunţul făcut de conducerea clubului covăsnean: ”Vine direct să semnăm”

Sepsi are antrenor după Bergodi. Anunţul făcut de conducerea clubului covăsnean: ”Vine direct să semnăm”
Comentarii

Laszlo Dioszegi, finanţatorul celor de la Sepsi, a făcut marele anunţ şi a confirmat cine va fi noul antrenor al lui Sepsi după plecarea lui Cristiano Bergodi.

Există viaţă şi după Bergodi la Sepsi. Anunţul făcut de conducerea clubului covăsnean despre noul antrenor: ”Vine direct să semnăm”

Sunt schimbări multe la Sepsi în această perioadă. Cristiano Bergodi a anunţat că nu-şi va prelungi şederea la Sfântu Gheorghe, iar clubul a oficializat plecările a trei jucători din lotul echipei.

Astfel, se pune în mişcare numirea noului antrenor, iar toate semnele îl dau pe Liviu Ciobotariu, care ar fi ajuns deja la un acord comun cu condurecea clubului din Sfântu Gheorghe.

Laszlo Dioszegi, finanţatorul lui Sepsi, a confirmat că Liviu Ciobotariu va fi noul antrenor al echipei, iar zilele următoare va fi parafat acordul şi va fi oficializată şi prezentarea sa în cadrul unei conferinţe de presă.

”Trebuie neapărat să aducem încă 2-3 jucători valoroşi şi eu astă-seară ajung acasă şi ne apucăm de lucru cu Atila Hadnagy. Am înţeles că s-au înţeles şi vine săptămâna viitoare direct să semnăm (n.r. despre Liviu Ciobotariu)! 

Am discutat cu Atila şi a spus că s-au înţeles. Trebuie să facă actele. Nu ştiu dacă a semnat electronic sau nu, dar noi întotdeauna ne bizuim dacă cineva îşi dă cuvântul şi e mai mult decât o semnătură.

Tocmai din ideea asta, cine nu trebuie să ajungă la Sfântu şi face asemenea chestii, măcar ştim că nu ajunge la noi. Se întâmplă şi chestii din astea în fotbal.

Deja suntem obişnuiţi că se întâmplă lucruri ciudate, dar cine dă cuvântul şi nu vine înseamnă că nici nu trebuie, că nu este om de valoare!”, a declarat Dioszagi, conform Fanatik.

Liviu Ciobotariu era la conducerea tehnică a celor de la FC Voluntari din mai 2021, iar în carieră le-a mai pregătit pe Hermannstadt, naţionala Libanului, Botoşani, Al Tai, Al Faisaly, ASA Târgu Mureş, Vaslui, Iaşi, Dinamo, Brăila, Pandurii şi CS Otopeni.

Sepsi a câştigat în acest sezon Cupa României, iar în stagiunea viitoare va participa în preliminariile Conference League.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariucristiano bergodilaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare