Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este un jucător interesant”. Daniel Niculae l-a analizat pe Marco Dulca: ”Are pedigree rapidist. Vor apărea multe schimbări la nivel de lot”

”Este un jucător interesant”. Daniel Niculae l-a analizat pe Marco Dulca: ”Are pedigree rapidist. Vor apărea multe schimbări la nivel de lot”

Rapid

Comentarii

Rapid ar putea reuşi primul transfer din vara care urmează. La echipa giuleşteană ar putea ajunge fiul unui mare rapidist: Marco Dulca!

”Este un jucător interesant”. Daniel Niculae l-a analizat pe Marco Dulca: ”Vor apărea multe schimbări la nivel de lot”

În primul sezon de la revenirea în Liga 1, Rapid a lăsat o impresie foarte frumoasă şi chiar a fost aproape să prindă play-off-ul.

Însă, din sezonul următor, giuleştenii îşi propun să atace primele poziţii din clasament şi se anunţă o vară interesantă pentru ei, pe piaţa transferurilor.

În Giuleşti ar putea ajunge şi Marco Dulca, fiul lui Cristi Dulca, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali care au jucat la Rapid în ultimii 30 de ani. Daniel Niculae nu a negat şi a dezvăluit că mijlocaşul este un jucător interesant. 

”Nu vor mai apărea foarte multe schimbări în perioada de vară, cu atât mai puţin in perioadă de iarnă, dar încă suntem într-o continuă schimbare. Ştiţi foarte bine că am promovat cum am promovat, am făcut un sezon bun. Putea fi şi mai bun, suntem mulţumiţi de ce am realizat, putea fi şi mai bine sezonul acesta, dar cu siguranţă vor apărea multe schimbări la nivel de lot.

(n.r. despre Marco Dulca) Este un jucător interesant, un jucător cu pedigree rapidist, însa nu putem să vorbim de nume pentru că preferăm întâi să realizăm lucrurile şi apoi să prezentăm jucători”, a declarat Daniel Niculae.

Marco Dulca vrea în Giuleşti

În vârstă de 22 de ani, Marco Dulca joacă în prezent la Chindia Târgovişte, dar nu exclude varianta de a semna cu Rapid:

”(Încearcă tatăl tău să te facă să semnezi cu Rapid?) Rapid e o echipă de tradiţie, în creştere, cu aceşti minunaţi suporteri şi mai întâi îmi doresc să salvez Chindia de la retrogradare, iar după vom vedea din vară ce va fi.

Pentru mine important e să salvez echipa de la retrogradare şi normal că îmi doresc un transfer, dacă nu în străinătate, măcar în ţară, la o echipă cu pretenţii de play-off

(Poate la Rapid?) La Rapid sau altă echipă de calibrul Rapidului”, a declarat Marco Dulca. 

 

Afla mai multe despre: rapidmarco dulcadaniel niculae 

viewscnt
Articole similare