Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Eu sunt pisică, nu cârtiţă". Bogdan Lobonţ a răbufnit după ce a fost încolţit: "Te critică tot timpul unul care a făcut mai puţin"

"Eu sunt pisică, nu cârtiţă". Bogdan Lobonţ a răbufnit după ce a fost încolţit: "Te critică tot timpul unul care a făcut mai puţin"

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid, Bogdan Lobonţ, a intervenit, după ce criticile s-au înmulţit la adresa sa. El i-a răspuns inclusiv lui Robert Niţă, fostul fotbalist al echipei din Giuleşti.

Bogdan Lobonţ răspunde criticilor, după ce a preluat postul de antrenor la Rapid

Rapid caută prima victorie din play-off-ul Superligii, vineri, de la 20:30, cu Sepsi, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Înaintea partidei, Bogdan Lobonţ a fost misterios, atunci când a fost întrebat despre conflictul cu un jucător de la Rapid, la pauza meciului cu Universitatea Craiova. 

"Eu sunt pisică, nu cârtiţă, aşa că vă invit pe toţi să studiaţi mai bine felinele", a spus Lobonţ. 

Apoi, Bogdan Lobonţ i-a dat replica lui Robert Niţă, care a condamnat în termeni duri atitudinea antrenorului de la Rapid. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Vă spun un principiu fundamental pe care l-am învăţat în perioada pe care am petrecut-o afară: nu te critică niciodată unul care a făcut mai mult decât tine, te critică tot timpul unul care a făcut mai puţin.

Cel care critică nu poate niciodată să ajungă la standardele tale pentru că nu are forţa şi energia necesară. Este mult mai uşor să îl tragă pe cel de sus la nivelul lui decât să facă el un efort în plus pentru a ajunge la nivelul celui pe care îl critică. Asta e valabil pentru orice domeniu, nu doar pentru fotbal", a adăugat Bogdan Lobonţ. 

Bogdan Lobonţ, despre Sepsi - Rapid, în Superliga

„Ne aşteaptă un meci interesant contra unei echipe care mie îmi place foarte mult. Se îndreaptă spre ceea ce se joacă în fotbalul european, au un antrenor ca îi conduce spre un asemenea joc.

Un antrenor curajos, au jucători tehnici în linia de mijloc şi în atac, trebuie să fim foarte atenţi la aceşti jucători şi să facem tot posibilul pentru a-i anihila. Au intrat în play-off şi îşi joacă şansa lor, la fel cum o facem şi noi.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Toţi jucătorii care sunt sub contract, sunt la dispoziţia echipei, ţine e mine să fac alegerile. Din păcate, doar 11 pot începe meciul, plus 5 care vor intra. Voi alege în funcţie de ce se întâmplă la antrenamentul de mâine, lista este deschisă.

Important este că majoritatea sunt apţi, fără probleme. Spun majoritatea pentru că nu putem conta pe Marian Aioani şi Hromada. Îl recuperăm pe Cristea pentru aceste două meciuri, a răspuns bine la antrenamentul de astăzi. Îl avem la dispoziţie. Nu sunt dezamăgit deloc, am ştiut de la început în ce mă bag. Am acceptat cu toată convingerea, nu am de ce să fiu dezamăgit”, a mai spus interimarul de la Rapid. 

Părerea lui Robert Niţă despre Bogdan Lobonţ

Robert Niţă a avut un derapaj la adresa lui Lobonţ pe canalul său de YouTube.

”Am fost la meciul cu Universitatea Craiova. I-a certat pe unii jucători… Eu, dacă îmi făcea aşa un antrenor, scoteam tricoul şi îl lăsam pe el să joace. Uitaţi-va când il dau la televizor pe Lobonţ. Face mereu aceleaşi gesturi, indiferent de ce se întâmplă pe teren. Astea sunt gesturi pentru fraieri, pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi. Mă, să faci tu la televizor 90 de minute la fel, indiferent… Când e mingea în partea aia: ”Strângeţi, strângeţi”. 

Când e la mijlocaşii centrali: <<Bă, deschide, deschide!>> Ce ai, mă? Eşti isteric? Ăla de a venit de la FCSB, mijlocaşul central (n.r. Oaidă), l-a distrus (n.r. Lobonţ). Încontinuu se întorcea la banca de rezerve şi le explica ălora. Circ! Antrenează, bă, băiatule, să ştie şi ăia ce au de făcut!”, a spus Robert Niţă.

Afla mai multe despre: bogdan lobontbogdan lobont rapidbogdan lobont antrenor rapidrobert nita 

viewscnt
Articole similare