Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, darnic cu felicitările pentru jucătorii săi: ”Asta a fost singurul reproş”. Ce a spus despre Fulop şi Vlădoiu: ”Le-am promis”

Eugen Neagoe, darnic cu felicitările pentru jucătorii săi: ”Asta a fost singurul reproş”. Ce a spus despre Fulop şi Vlădoiu: ”Le-am promis”

U Cluj

Comentarii

Eugen Neagoe a tras concluziile după meciul câştigat de U Cluj înaintea pauzei internaţionale.

U Cluj s-a impus în faţa formaţiei Chindia Târgovişte, scor 1-0, în etapa a 11-a din Superligă.

Unicul gol a fost marcat de Fulop, în minutul 63, atunci când a fructificat o centrare a lui Vlădoiu, ambii jucători fiind introduşi la pauză.

Eugen Neagoe, darnic cu felicitările pentru jucătorii săi: ”Asta a fost singurul reproş”

La finalul meciului de la Mediaş, spre deosebire de Adrian Mihalcea, care a anunţat că pleacă de la Chindia, Eugen Neagoe a obţinut a doua victorie la rând în campionat şi a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru rezultat.

Totodată, antrenorul clujenilor a mărturisit care a fost unicul reproş pe care l-a avut la adresa elevilor săi.

"Trebuie să fim mai puternici. Am spus înaintea jocului că nu m-am speriat deloc, că ştiam că jucătorii care intră o să facă un joc bun. Trebuie să-i felicit că nu au cedat niciun moment.

Am avut o discuţie cu băieţii în vestiar şi le-am spus că trebuie să atacăm mai mult după ce am marcat. Asta a fost singurul reproş pe care l-am adus în această seară.

Au dat tot ce au putut pe un teren foarte, foarte rău. Din păcate, aici la Mediaş era mereu un gazon bun. Am încercat să jucăm.

O mai spun o dată, trebuie să-i felicit pe jucători pentru efortul fantastic. Cred că i-am făcut fericiţi pe suporteri în această seară. Mi-aş dori să câştigăm mai lejer, să stăm mai liniştiţi pe final.

Era stabilit înainte jocului ca Fulop şi Vlădoiu să intre la pauză. Indifrent de rezultat, pe amândoi trebuia să-i introduc la pauză, aşa cum le-am promis înainte de joc, aşa a fost strategia", a declarat Neagoe, după meci.

Afla mai multe despre: eugen neagoeu cluj 

viewscnt
Articole similare