Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Trică, nemilos la adresa jucătorilor săi, după egalul dezamăgitor de la Voluntari: "Dacă vor în Liga 2, să meargă în Liga 2!"

Eugen Trică, nemilos la adresa jucătorilor săi, după egalul dezamăgitor de la Voluntari: "Dacă vor în Liga 2, să meargă în Liga 2!"

FC U Craiova

Comentarii

Eugen Trică, antrenorul celor de la FC U Craiova 1948, a vorbit despre rezultatul de egalitate obţinut de echipa sa în deplasarea de pe terenul celor de la FC Voluntari.

FC Voluntari a rezistat timp de peste 65 de minute în inferioritate numerică, după eliminarea controversată a lui Ricardinho. FC U Craiova nu a reuşit să înscrie în poarta apărată de Jesus Fernandez, deşi au avut mai multe oportunităţi de a marca. 

Antrenorul oltenilor nu a fost mulţumit de jocul prestat de jucătorii săi, care nu au reuşit să marcheze împotriva unei echipe rămase în inferioritate numerică din primul act al meciului.

Trică a menţionat faptul că echipa sa a dominat partida, însă, nu au reuşit să fructifice ocaziile create. Trică consideră că jucătorii săi îşi merită soarta şi le cere să se mobilizeze, cu doar trei etape înainte de finalul campionatului, în condiţiile în care oltenii ocupă un loc direct retrogradabil în liga secundă.

"Explicaţiile sunt simple. Am început meciul foarte bine, am dominat adversarul, am recuperat foarte repede mingea. Astăzi am dat cu piciorul unei şanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine. Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală.

Mai departe vine inteligenţa jucătorului. Eu dacă le spun ceva la pauză şi ei nu respectă, înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta, eu am avut o discuţie şi i-am întrebat dacă sunt conştienţi de ocazia ratată, practic s-a jucat rămânerea în prima ligă. Dacă îşi doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2", a declarat Eugen Trică, la finalul partidei cu Voluntari.

Afla mai multe despre: eugen tricafc u craiovafc voluntarisuperligaplay-out 

viewscnt
Articole similare