You are here:

”Exces de zel, adrenalină şi multă frustrare”. Mutu explică dacă Pancu are scuze pentru atacul grosolan din Giuleşti

”Exces de zel, adrenalină şi multă frustrare”. Mutu explică dacă Pancu are scuze pentru atacul grosolan din Giuleşti

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României U21, Daniel Pancu (47 de ani), a avut o ieşire incredibilă în meciul cu Elveţia, iar Adi Mutu (45 de ani) a analizat-o.

România U21 a reuşit să se califice la EURO 2025, după o victorie cu 3-1 în Giuleşti în faţa Elveţiei, dar partida a fost şi plină de tensiune.

Mutu dă cărţile pe faţă în cazul lui Pancu: ”A strâns în el multă frustrare”

În centrul celei mai scandaloase faze a fost selecţionerul Daniel Pancu. Acesta a avut o ieşire violentă în minutul 28. După un fault extrem de dur al unui elveţian asupra lui Louis Munteanu, arbitrul a vrut să arate doar cartonaşul galben, moment în care tehnicianul român a răbufnit.

Pancu s-a îndreptat nervos către central şi a fost ţinut cu greu de jucătorii naţionale ”mici”. În urma derapajului său, selecţionerul României U21 s-a ales cu cartonaşul roşu.

Momentul controversat a stârnit numeroase reacţii în spaţiul public, iar printre cei care l-au comentat a fost şi Adi Mutu, selecţioner al României U21 la EURO 2021.

”Nu e prea mult de comentat. Eu cred că gestul lui vorbeşte de la sine. Într-adevăr, e un exces de zel cu foarte multă adrenalină. Se vede că Pancu a strâns în el multă frustrare. Era şi ambiţia de a câştiga, el a avut două meciuri importante şi am vorbit cu el înaintea dublei ăsteia.

Avea foarte mari emoţii pentru că se gândea cât de greu este să câştigi ambele meciuri pentru a-ţi asigura calificarea. Normal, acumulând toată presiunea asta în el atunci când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, n-a reuşit să-şi menţină calmul şi a explodat într-un mod care poate să-l coste munca lui de până acum.

Toată munca pe care a depus-o, în mare parte şi meritul lui această calificare, se cumulează cu un stat în tribună şi e mare păcat pentru el. Dar în acelaşi timp sunt şi anumite responsabilităţi pe care trebuie să ţi le asumi atunci când ai o reacţie de acest gen care e o reacţie dură, e o reacţie vizibilă. 

Adică am mai văzut şi alţi antrenori, Petrescu sau Dorinel (n.r. Munteanu) cum sunt. Dar să fugi în teren, bine că şi-a menţinut calmul că a ajuns faţă în faţă cu arbitrul. Mare păcat pentru toată munca lui. A fost dorinţa lui mare de a se califica”, a declarat Mutu, potrivit Fanatik.

FRF a anunţat că o decizie în privinţa lui Daniel Pancu va fi luată după ce primeşte raportul observatorului de joc şi al arbitrului.

Afla mai multe despre: romania u21rapiddaniel pancuadi mutu 

viewscnt
Articole similare