You are here:

Transferul tricolorului, iminent. ”Giganţii din La Liga” nu mai vor să-l scape. Clubul care l-a ”aruncat” îl vrea înapoi

Transferul tricolorului, iminent. ”Giganţii din La Liga” nu mai vor să-l scape. Clubul care l-a ”aruncat” îl vrea înapoi

La Liga

Comentarii

Fotbaliştii români sunt din nou la mare căutare în Europa de Vest, cel mai recent exemplu fiind campionatul din Spania.

Atletico Madrid îl vrea pe fotbalistul român care a băgat spaima în Vinicius, favoritul la Balonul de Aur

Giganţii din La Liga, Atletico Madrid şi Villareal, au pus ochii pe acelaşi jucător. Nu este încă vreun nume extrem de cunoscut la nivel european, dar este foarte popular printre români. 

Mai exact, este vorba despre Andrei Raţiu. Fundaşul dreapta al naţionalei României a devenit unul dintre preferaţii spaniolilor şi ar putea fi subiectul unui transfer important în perioada următoare.

Atent monitorizat de echipele de top din La Liga, atât Diego Simeone, cât şi Marcelino Garcia Toral, îl consideră a fi jucătorul ideal pentru ce au ei nevoie la echipele lor pentru postul de fundaş dreapta.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Andrei Raţiu, dar un aspect devine din ce in ce mai cert: este un fotbalist peste nivelul lui Rayo Vallecano, iar transferul său de la micuţul club madrilen este iminent.

”Raţiu, una dintre revelaţiile din La Liga. Capacitatea sa de a juca în atac şi defensiva sa solidă îl transformă într-o opţiune pentru ambele echipe.

Pe măsură ce sezonul avansează, bătălia dintre Atletico Madrid şi Villarreal, pentru semnăturaa lui Andrei Raţiu, promite să se intensifice, în timp ce jucătorul continuă să-şi arate calitatea în fiecare meci.

Fără îndoială, viitorul său pare departe de Rayo şi mai aproape de unul dintre giganţii din La Liga”, au notat cei de la Fichajes.

Andrei Raţiu are 25 de meciuri şi un gol la echipa naţională, iar în acest sezon a contribuit cu un gol şi o pasă decisivă în şapte partide din La Liga pentru Rayo.

Afla mai multe despre: andrei ratiula ligaechipa nationalastranieriatletico madridvillareal 

viewscnt
Articole similare